2777
2789
عنوان

چکار کنم شوهرم ازم‌ بدش بیاد و زده بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2397 بازدید | 37 پست

جدا شو خب از مرد بی ادب متنفرم درکت میکنم مگه میخوای چند بار زندگی کنی 

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشی زده زیر دلت تو این گرونی راحت زندگیتو بکن خواهر دوسش نداشتی زنش نمیشدی اون بیچاره چ گناهی کرده

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خیلی فحش میده به هرکسی 

خیلی بده واقعا واقعا درکت میکنم مطمئنم چندشت میشه هم دوسش نداری هم بی ادب و بی کلاسه ...چرا جدا نمیشی حالا؟

تآ زَمآنیْ کِهْ رِسیدَنْ بِهْ تُو اِمْکآنْ دآرَدْ∞❤️ زِنْدگی دَرْد قَشَنْگیستْ کِهْ جَرْیآنْ دآرَدْ🖇💕
خوشی زده زیر دلت تو این گرونی راحت زندگیتو بکن خواهر دوسش نداشتی زنش نمیشدی اون بیچاره چ گناهی کرده

چقدر نظراتمون یکیه

💥 خدایا ز درگاه لطف و عطایت مرانم که بس بی پناهم....          لطفا برای شفای بیماریم یه صلوات بفرست.

خیلی بده واقعا واقعا درکت میکنم مطمئنم چندشت میشه هم دوسش نداری هم بی ادب و بی کلاسه ...چرا جدا نمیش ...

نمیتونم عصبیه ی بار جلوی همه تو بیمارستان سرم‌داد زد ی بار قمه آورد میخواست بزنتم البته گفت میخاستم بترسی همشو قهر کردم ولی برگشتم خیلی پشیمونم الان کلا بهم کاری نداریم فقط رابطه میخاد 

گفتم ک سه بار اومد مامانم ی جورایی مجبورم کرپ

سعی کن اخلاقای خوبشو در نظر بکیری و دوسش داشته باشی ب شوهرو زندگیت عشق بورز 

مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش   خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦