بگید چکار کنم دوسش ندارم از اول نداشتم به زور قبول کردم . هرکاری میکنم نمیتونم عاشقش باشم بخدا خیلی سخته دارم دیوونه میشم از اول اینجوری بودم ولی نمیتونم بهش بگم دلش بشکنه همش رابطه میخاد یا خسته اس یا سرکاره فقط همینه زندگیمون نه اخلاق درست داره حتی از حرف زدنش بدم میاد خیلی کوچه بازاری بی ادبه باذگلو میزنه همش تنها حسنی که داره وضعش خوبه نمیدونم چکار کنم حتی دوست دارم بهت خیانت کنه
خوشی زده زیر دلت تو این گرونی راحت زندگیتو بکن خواهر دوسش نداشتی زنش نمیشدی اون بیچاره چ گناهی کرده
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦
خیلی بده واقعا واقعا درکت میکنم مطمئنم چندشت میشه هم دوسش نداری هم بی ادب و بی کلاسه ...چرا جدا نمیش ...
نمیتونم عصبیه ی بار جلوی همه تو بیمارستان سرمداد زد ی بار قمه آورد میخواست بزنتم البته گفت میخاستم بترسی همشو قهر کردم ولی برگشتم خیلی پشیمونم الان کلا بهم کاری نداریم فقط رابطه میخاد
سعی کن اخلاقای خوبشو در نظر بکیری و دوسش داشته باشی ب شوهرو زندگیت عشق بورز
مهم نیس فقیری یا پولدار "انسان" که باشی سرت پیش خدات و خودت همیشه بلنده 💓هیچی مثل ی وجدان اروم نیست😌خدایا خودت مراقب خانوادم باش عشق هام همسرم ❤🧑....دختره عزیزم💜 👧و پسرکوچولوی نازم 💙👦