2777
2789

دوسال عقدیم ولی خیلی کنار هم هستیم همیشه منم دیگه یخورده دل زده شدم از بس کنار هم بودیم امشب بهم گفت ن دوس داره من برم خونشون ن اون بیاد خونمون دوری بهتره و اینکه بعد عروسی هفته ای یکبار کنار هم بخابیم یعنی من محبت نمیخام؟فقط نزدیکی؟😭😭😭😭خیلی ناراحتم😭

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃

چرایهویی اینو گف ینی

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم بعدها ۲۴ساعته در ارتباطیدااااا

یعنی چی اجی

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
زرزده ولش کن دوروز دیگه خودش پیشنهاد میده

اجی دوس دارم بیخیال باشم و سنگدل ولی نمیتونم چیکار کنم

فقط بی محلی....شایدم مشکلی براش پیش اومده از لحاظ جنسی

خیلی دلم میخاد بی محلش کنم ولی دل نازکم چیکار کنم

یعنی الان تو‌میگی خسته شدم هی کنار هم هستید منم میگم بعدها رو چکار میکنی ۲۴ساعته زیر یه سقفید !!

نمیدونم😭😭😭😭