2777
2789
عنوان

خانوما توراخدا بیاین ببینین شوهرم چی گفته بهم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 48 پست
  عکس العمل نشون ندا در مقابل حرفش اصلاا. فقط بی تفاوت باش من بعد ده سال همه حرفهای شوهرم ...

واقعا

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
اره دقیقا همینطوره دلم میخاد مغرور باشم و نرم سمتش چیکار کنم چجوری اخه

عزیزم باید یه مشغولیتی برای خودتون داشته باشید سرتون گرم باشه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شما اخلاق خودت دستته عزیزم کاری هم به همسرت نداریم.نباید همش پیشش میموندی الکی میگفتی خانوادت اجازه نمیدن یا در حد یکی دو ساعت پیش هم میموندین

الان که عقدین بعد ازدواج کل شبانه روز کنار همین اونموقع میخوای چیکار کنی

یطوری ناز کن واسش خودتو گرون کن طوری رفتار کن که بیاد سمتت و از حرفش پشیمون بشه.اخه من هرچیم فکر میکنم مگه چقد رابطه دارین و کنار همین که دلزده شده.شاید خاسته ناز کنه واست یا عکس العملتو ببینه

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
ی مدت یجوری شده اصن

یکم از هم دور باشین بهتره. حالا چرا همیشه با هم هستین.‌خوب تو خونه خودتون باشین فرق داره. آدم خونه نامزدش راحت نیست خوب

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست
😅😅😅😅ببین مردها همینن. مطمین باش شوخی کرده باهات. یک لحظه یاد داداشم افتادم اونم یهو یک چیزی میگه ...

اجی همیشه حرصم میده و میخنده

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
خب شما اخلاق خودت دستته عزیزم کاری هم به همسرت نداریم.نباید همش پیشش میموندی الکی میگفتی خانوادت اجا ...

ما هرشب اون شام میاد خونمون هر دو سه روز یبارم نزدیکی البته ن کامل میدونی خانوادهای دوتامون ایراد نمیگیرن

عزیزم باید یه مشغولیتی برای خودتون داشته باشید سرتون گرم باشه

مثلا چی من اصلا انگیزه و اعتماد ب نفس ندارم

خخخخ همونه شوخی میکنه😅😅

اخه همیشه این کارشه منم بدم میاد

مثلا چی من اصلا انگیزه و اعتماد ب نفس ندارم

ی کلاسی هنری ورزشی تحصیلی 

یاد گرفتن مهارت خودش خیلی اعتماد ب نفسو تقویت میکنه

عجب حلوای قندم من😁                                   عجب ماه بلندم من😁
ما هرشب اون شام میاد خونمون هر دو سه روز یبارم نزدیکی البته ن کامل میدونی خانوادهای دوتامون ایراد نم ...

خب سعی کنین کمترش کنین که همیشه واسه هم ذوق داشته باشین.عزیزم ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه

آرام باش عزیزم.هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد..ما رفته ایم و الان سال ۱۴۹۷ است..🚶به تاپیک دعام سر بزنین امام جواد خیلییی حاجت میده.و توسل ب شهید علی جهانیاری و ابراهیم هادی عزیز🌸واسه حل شدن یه مشکل بزرگ تو زندگیم و سلامتی بهترین ادمای زندگیم یه صلوات مهمونم میکنین ممنونم.🌹
خب سعی کنین کمترش کنین که همیشه واسه هم ذوق داشته باشین.عزیزم ببخشید میتونم بپرسم چند سالتونه

من س ماه دیگه میرم۱۹شوهرمم۲۶تازه من ۱۷سالگی عقد کردم

ی کلاسی هنری ورزشی تحصیلی  یاد گرفتن مهارت خودش خیلی اعتماد ب نفسو تقویت میکنه

مرسی عزیزم