2777
2789
عنوان

خانوما توراخدا بیاین ببینین شوهرم چی گفته بهم😭

| مشاهده متن کامل بحث + 831 بازدید | 48 پست

حالد اون یه چیزی گفت . با یه حرف نمیشه که نسخه پیچید من خودم انقد لز این حرفها تو نامزدیو اینا به سکهرم میگفتم همشم الکی بود فقط  برا اینکع تنوع تو حرفهامون پیش،بیاد ‌. خیلی  جدی نگیر

حالد اون یه چیزی گفت . با یه حرف نمیشه که نسخه پیچید من خودم انقد لز این حرفها تو نامزدیو اینا به سک ...

هوووفففف😭

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشین میشه لطفا برا تاپیک آخرم گزارش بزنین 

میترسم اشنایی چیزی پیدا شه

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 
هوووفففف😭

عکس العمل نشون ندا در مقابل حرفش اصلاا. فقط بی تفاوت باش من بعد ده سال همه حرفهای شوهرمو میزارم به حساب بی فکری. به خدا حرفهای خودمو دو روز بعد تحویل خودم میده درصورتی که با حرفم قبلا مخالفت کرده . فهمیدم مردها فقط چیزی که شنیده ان تکرار میکنن که یه چیزی گفت باشن

دقیق بگو چی گفتی بهش که اینو گفته شاید یک نکته ای تو حرفت بوده که خودتم نفهمیدی اون به منظور گرفته

گفتم ک دوس داری من همش پیشت باشم گفت ن بعد عروسیم هفته ای یبار پیش هم میخابیم 

پـایـیــز را دوسـت دارم چـون مـهـرتـورا بــه دلــم انـداخـتـه...عـشـق پـنـهـانـی تـریـن راز پـایـیـز اسـت... ♥️🌈🍂🍃
دلیل زدن این حرف چی بود؟بحث کرده بودین؟؟

ی مدت یجوری شده اصن

خودتم میگی دلزده شدی یکم فلصله بده انقدی نچسبید به هم که خسته شین یعد عروسی ام همینطور برا خودت ...

اجی دلم میخاد بیخیالش باشم ولی چجوری دوس دارم اصن بهش فکر نکنم اون بیاد سمتم ولی چجوری

شما چون سنتون کمه خیلی بهش چسبیدی البته اقتضا سنتون هس

اره دقیقا همینطوره دلم میخاد مغرور باشم و نرم سمتش چیکار کنم چجوری اخه

گفتم ک دوس داری من همش پیشت باشم گفت ن بعد عروسیم هفته ای یبار پیش هم میخابیم 

😅😅😅😅ببین مردها همینن. مطمین باش شوخی کرده باهات. یک لحظه یاد داداشم افتادم اونم یهو یک چیزی میگه باید خیلی تیز باشی تا بفهمی شوخیه یا جدی. من مطمینم داره اذیتت میکنه. از خودش بپرس

برای سلامتی امام‌زمان(عج)یک صلوات بفرست