2777
2789
عنوان

دوران عقد

208 بازدید | 16 پست

سلام خانوما ..من چهارماهه عقد کردم .ماشینمون رو هم فروختیم .و موقع مهمونی ها ماشین بابامو میگیریم ولی من خجالت میکشم بخاطر حرفاییم که بهم میگن .از اونورم برادر شوهرمم باهامون میاد و دیگه بدتر چون تو ماشین خودشون جا نمیشه ..به شوهرمم نمیشه همه حرفای خانوادمو بگم شما بگید چکار کنم ؟

اگه از زن انتظار فرشته بودن داری،باید بهشت رو بهش بدی

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کاش ماشین باباتم نگیرید اصلا خوب نیست ...من با متکی کردن داماد در هرموردی حتی کم مخالف سرسختم ..دوم اینچیزا باید قبل عروسی بررسی بشه چیزهایی که واستون معیاره رو باید جدی بگیرید خوب ...تنها راهش صبوری کردنه الان

عیب نداره .بیخیال.موضوع مهمی نیست لطف پدرتونو بی ارزش نکنین جلو شوهرتون

نه اون فکر میکنه که مامانمو بابام هواشو حسابی دارن و هروقت بخواد ماشینو بهش میدن ..این فکرشه ..

دیگه شما وقتی ماشین رو امانت می گیرید برای پدرتون چه فرقی می کنه چند نفر سوار اون ماشین بشن؟ 

خب من روم نمیشه با برادر شوهرم ..مشکل اینه 

نه اون فکر میکنه که مامانمو بابام هواشو حسابی دارن و هروقت بخواد ماشینو بهش میدن ..این فکرشه ..

برای همین میگم دیگه.

اما اگه پدرتون راضی نیستن خب فرق داره دیگه

خدایا گناهانم را نادیده بگیر؛همانگونه که دعاهایم را نادیده میگیری!
کاش ماشین باباتم نگیرید اصلا خوب نیست ...من با متکی کردن داماد در هرموردی حتی کم مخالف سرسختم ..دوم ...

وای از دست این مامانا که هوا دامادو دارن ..مامانم بهش گفته هروقت خواستید بیاید ببرید ماشینو اینم دیگه به دلش افتاده ..وگرنه منکه اصلااا دوست ندارم حاضرم مهمونی نرم ولی ..

خب من روم نمیشه با برادر شوهرم ..مشکل اینه 

بعضی شرایط برای همه سخته. شما حق دارید که دوست داشته باشید با همسرتون تنها باشید. از اون طرف اون بنده خدا هم احتمالا بخاطر کرونا و شرایط الان نمی تونه با تاکسی بره. این روزها هم می گذره

با تاکسی یا اسنپ برین بی منت

آره من حاضرم پیاده برم ولی مامانم تعارف میکنه اونم جدی میگیره ..اما بعدا مامانم به من غر میزنه

وای از دست این مامانا که هوا دامادو دارن ..مامانم بهش گفته هروقت خواستید بیاید ببرید ماشینو اینم دیگ ...

با مامانت حرف بزن عاقلانه ..بگو از الان هرطور رفتار کنیم همینطور میمونه