2777
2789
عنوان

اینجور ادما فازشون چیه....

205 بازدید | 24 پست

باور کنید کاری ندارما...به من ربطی نداره وای خیلی جا خوردم

یکی رو دیدم نماز میخونه ولی به ائمه و پیامبر توهین میکنه و فحش میده

فکر کن نمازشو خوند..اومد نشست پای تلوزیون..ویژه برنامه ولادت پیامبر بود...شرو کردن فحش دادن له پیامبر و اماما😭😭😭

خیلی بدم اومد ...چرا فحش داد اخه

نمیدونم چی تو فکرشونه اینا...الان اون نمازه چیه ..این فحشا چین؟

داییای من اینجورین😒😒😒😒

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اين از موتوري جنس بنجل ميگيره

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

فاز و نولشون قاطی کرده😄

زندگی خود را آویزان نظر و قضاوت دیگران نکنید.نظر و قضاوت دیگران کوچکترین تاثیری در زندگی ما ندارد.مردم حتی از کتابهای آسمانی هم برداشتهای متفاوتی دارند.چه رسد به حرفهای شما........ما کوشش میکنیم حرف خود را بزنیم و دیگران هم آزادند هرطور دلشان میخواهد فکر کنند......(دکتر هلاکویی)😍😍                                                                               عاشق سه تا مردم😍😍😍همسرم پسرم داداشم(M&M&M)    

😆😆😆😆😂😂😂😂😂عجب ادمه جوکیه

ول کن بابا شان پیامبر با چند تا فحش اون یارو ک پایین نمیاد

وقتی باورهای نادرست و ناپسند فراگیر می‌شود، با بهنجاری اهریمنی مواجه‌ایم. نام کاربریم نام زنیست که شهر آماستریس(آماسرای امروزی)رو بنیان نهاد

پس برای تشهد و سلام. چی میگ 😐

اوضاع خرابتر چیز یک فکر. میکردم

تیکر تولدم مجردممممم 😘دنبال دعوا نیستم تا وقتی میش با حرف زدن مشکلو حل کرد  اگ جوابتو ندادم این ب این معنی نیست ک جوابی نداشتم این ینی اینک من با ابلهان بحثی ندارم ❤️🤗 

میدونی داری با اینکارت اینکارارو عادی میکنی؟

تاپیک اینجوری نزنین تو درازمدت رو ضمیر ناخودآگاه انسانها اثر میزاره و براشون عادی میشه چن سال دیگه استغفرالله همه اهانت میکنن ب مقدسات

من یه عمه دارم از صبح تا شب نماز و دعا میخونه ولی مث آببب خوردن به خلق خدا تهمت میزنه فک میکنه دین فقط تو نماز و حجاب خلاصه میشه  خودش و فرشته میدونه و بقیه رو گناهکار یکی از اقوام سرطان گرفته بود میگفت لابد خانمه خرابکاری کرده این بیماری هم تاوان گناهاش بوده 😐

خیلی نفهمه

خوشا به بخت بلندم که در کنار منی  
پس چرا نماز میخونن خدایی

نمیدونم والا

🖤صاحب اصلی این اکانت فوت شده است🖤اکانت خواهرم بوده با خط هممون اینجا کاربری درست کرده بود.خط دیگه ای نیست که من کاربری برای خودم درست کنم . الانم فوت شده منم گاهی وقتایی که مجبور باشم و سوال داشته باشم با این اکانت میام چون اینو با خط من درست کرده لطفا دیگه سوال نکنید ، ممنونم🙏🏻
پس چرا نماز میخونن خدایی

بابا شاید طرف فحشش دولت و حکومت  و تلویزیون بود

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
میدونی داری با اینکارت اینکارارو عادی میکنی؟ تاپیک اینجوری نزنین تو درازمدت رو ضمیر ناخودآگاه انسان ...

باور کن خودم اینقدر هنگ کرم که نگو...قصد توهینم مداشتم...توهیناشم نگفتم چی بود

الان نمیتونم پاکش کنم تاپیکمو😭