2777
2789
عنوان

علت عرق کردن دست وپای پسربچه سه ساله چیه خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 115 بازدید | 22 پست
خب بایدتحت نظرباشه ویتامین دی خیلی مهمه باید دکترببینه کمبودش رفع شده یانه ویتامین دی انقدد ...

برای نوزادی مرتب میدادم حتی بعددوسالش هم گهگاهی میگرفتم میدادم 

خب عزیزم مگه جواب آزمایشارودکترنمیبینه؟ زردی کف دست وپاش احتمالانشون کم خونیه تک تک فاکتورای خو ...

این کرونا هم ترس افتاده به جونم بدجوری میترسم ازمطب وبیمارستان وازمایشگاهها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این کرونا هم ترس افتاده به جونم بدجوری میترسم ازمطب وبیمارستان وازمایشگاهها

الان میدونی چقدر دکتراناراحتن که خیلی ازمردم ازترس کردنا به بیماریهایی که دارن توجه نمیکنن وشرایطو بدترمیکنن،؟

نترس

ماسک وشیلد بزن

دکتروایناروبرو

سعی کن ساعتای خلوت بری

وقتی ماسک واینادرست بزنی هیچ مشکلی پیش نمیاد

خب عزیزم مگه جواب آزمایشارودکترنمیبینه؟ زردی کف دست وپاش احتمالانشون کم خونیه تک تک فاکتورای خو ...

نمیدونم چرابایداینقدرکمبودهای مختلف داشته باشه😔چندتادکتربردم برای رودهاش بهترین فوق تخصص تهران توبیمارستان مفیدبردم حدس خودم اینه مشکل ازهمون روده هاش احتمالاهست خوب جذب نمیکنه ویتامینهارو

الان میدونی چقدر دکتراناراحتن که خیلی ازمردم ازترس کردنا به بیماریهایی که دارن توجه نمیکنن وشرایطو ب ...

چندتادکتربردم حتی قبل شدیدشدن کرونا خیلی ازمایش داده الان تادکترمیبینه جیغ میزنه اخرشم نتیجه درست حسابی وتشخیص درستی ندادن.شماتهران سراغ داری کسی کارش خوب باشه ؟بخداخسته شدم ازبس دکتربردم 

چندتادکتربردم حتی قبل شدیدشدن کرونا خیلی ازمایش داده الان تادکترمیبینه جیغ میزنه اخرشم نتیجه درست حس ...

من تهران نیستم

ولی تاپیک بزنی قطعاکمکت میکنن

تهران شهربزرگیه وقطعادکتر حاذق کم نداره

خودت میگی کمبودنشون داده...خب براکمبودا باید دارومصرف بشه  تاوقتیکه رفع بشه

[QUOTE=162753525]اره بخدا.یبوست هم داره دکتربردم فقط وقتی داروشومیدم خوبه خیلی لاغره😔[/QUOTE عزیزم ...

خیلی اذیت شدم سراین بچه😔چندبارتونوزادی تب بالای چهل درجه کردنصف تنم اب شد.وای واکسنهاش...یکی ازواکسنهاش ۱۸ماهگی اسهال استفراغ وتب شدیدبالای چهل کرد نابودشدم اون شب میگفتم دورازجون ازدستش میدم