2777
2789

حس بویایی ندارم الان دوماهه نمیدونم کروناس یا ن اخه هیچ علائمی ندارم خیلی حوصلمو سر برده هیچ بویی نمیفهمم دکترم نمیرم برمم میگن کروناس دارویی ندارن .کسی نمیدونه تو خونه طب درمانی هس درس شه؟؟

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من برادرم از انفیه استفاده کرد تقریبا ۳ روزه برگشت حالا دقیق نمیدونم به خاطر اون بود یا چیز دیگه

مادر کی میایی تا من هم طعم شیرین مادر شدن رو بچشم؟ جانانم چند بار است که خواب تو را دیده ام در بغل بودی چه حس شیرینی بود بودنت .دلبندم چند تار موهای مامان و باباسفید شده پس تو نمیخواهیی بیایی و بمانی برای من برادرت تا ۳۹ هفته مهمان دلم بود چقدر حس زیبایی بود بودنش برای من اما برادرت قبل آمدن به بغلم به سوی آسمان پر کشید مادر این همه درد و رنج کافی نیست ؟؟؟؟درد از دست دادن برادرت درد نیامدن تو مادر دلم برای در آغوش گرفتنت پر میکشد تا کی حسرت شنیدن خنده هایت را بکشم مادر کی تو میایی من را صدا کنی مامان و من با همه وجودم بگویم جانم عزیزتر از جان مادر
یه کم سیر بخور همراه غذات شنیدم تغییر میکنه یه کم

سه روز نهار شام خوردم تو ماست یکمی میفهمیدن ی روز ولی بازم الان ندارم

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
گیاه رزماری بگیرید بو کنید حتی داخل ماسک بذارید خیلیا درمان شدن

امتحان میکنم