2777
2789
عنوان

کسی میدونه چطوری حس بویایم و درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 37 پست
در این روش بیمار به صورت موقت (چند ماه) در معرض یک سری بوهای خاص قرار می گیرد. طبق مطالعات معتبر و ب ...

وایییییی خیلی ممنونم مرسی😘😘😘🤩😘😘تمش فک میکردم دیگه درس نمیشم یه مشکلی تو بویاییم هس دیگه درس نمیشه😂😂😅مرسی

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
شما علائم دیگه هم دارین

س رو قبل اینکه حسن رو از دست بدم گرفتگی بینی و آبریزش و پا درد داشتم بعد حسمو از دست دادم الان دولا ک میشم ی چی رو زمین بردارم مخم میخواد بیاد تو دهنم شبا هم تنگی نفس دارم ولی قابل تحمله  

از 99/10/1 تا زمانی که سایت درست نشه نه تاپیک میزنیم نه پست میزاریم به دوستاتونم اطلاع بدید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وایییییی خیلی ممنونم مرسی😘😘😘🤩😘😘تمش فک میکردم دیگه درس نمیشم یه مشکلی تو بویاییم هس دیگه درس نم ...

خواهش میکنم عزیزم انشاالله که درست میشه

برام دعا کن عزیزم 

انشاالله که به هفت روز نرسیده خوب بشی عزیزم

س رو قبل اینکه حسن رو از دست بدم گرفتگی بینی و آبریزش و پا درد داشتم بعد حسمو از دست دادم الان دولا ...

نه من هیچ علائمی نداشتم

هر آنچه که هنگام عبادت خدا از او می طلبی باور داشته باش که آن را به دست آورده ای.باید طوری رفتار کنی که گویی آن را قبلا گرفته ای....
خواهش میکنم عزیزم انشاالله که درست میشه برام دعا کن عزیزم  انشاالله که به هفت روز نرسیده خوب ...

حتما ممنون