2777
2789
عنوان

بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 92 پست
بخدا میگم اما هر بار گفتم دعوامون شده نمیدونم چ لحنی بگم گاهی میگم خوبه بریم مشاور و مشاور اینا را ب ...

ای بابا

اگه مشاوره بیاد خیلی خوبه 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
چرا پدرم خیلی بهم گفت نکن خونوادمم همینطور اما منه احمق چون شوهرمو دوس داشتم تن ب خفت دادم 😔

حالا خودتو ناراحت نكن

بنظرم با مهربوني سعي كن بتوني متقاعدش كني جابجاشيد

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا خودتو ناراحت نكن بنظرم با مهربوني سعي كن بتوني متقاعدش كني جابجاشيد

یکی دوسال ک صد در صد باید بمونیم کنارشون تا بتونیم پولامونو جمع کنیم خونه بخریم بعدشم توکل برخدا 

رفتم تو سایت جوریه جریانش مشاور تلفنیه چجوریه میشه یکم راهنماییم کنید 

ثبت نام کن. بعد توی یکی از انجمنا میتونی تاپیک رایگان بزنی

خودش راهنمایی داره کجا تاپیک بزنی

اگه ام اشتباه بزنی خودشون منتقل میکنن 

فقط موضوعتو مشخص بنویس که بیان راهنمایی کنن

ثبت نام کن. بعد توی یکی از انجمنا میتونی تاپیک رایگان بزنی خودش راهنمایی داره کجا تاپیک بزنی اگه ا ...

نتونستم ثبت نام کنم ک ارور زد..مشاوره تلفنی ندارن؟دوس دارم با ی مشاور تلفنی صحبت کنم اونجوری بهتر میتونم حرفامو بزنم 

نتونستم ثبت نام کنم ک ارور زد..مشاوره تلفنی ندارن؟دوس دارم با ی مشاور تلفنی صحبت کنم اونجوری بهتر می ...

ثبت نامش سخت نبود که، 

نمیدونم تلفنی رو

بذار میرم میبینم اگه پیدا کردم میگم بهت

یه لینک واست میفرستم برو اون مشاوره رو بخون که با سایتش اشنا شی، بنظرم حرفای خوبی توش هست

http://www.hamdardi.net/showthread.php?t=46840

مرسی مرسیییی ی دنیاااا لطف بزرگی در حقم بود عزیزم 

تو اون سایت نتونستم مشاوره تلفنی پیدا کنم. ولی مامانم یه مشاور میشناسه تو کرجه ک خیلی قبولش داره به چند نفرم پیشنهاد داده راضی بودن. تو کرونام مشاورشو تلفنی کرده بود. ولی خب هزینه داره دیگه. الان یهو یادش افتادم. اگه خواستی بگو شمارشو بپرسم برات 

اشتباه بزرگی نکن اشتباه منو نکن توروخدا اشتباه نکن بدتو نمیخوام فقط خونه زندگیتو جدا کن تا نرفتی سر ...

نمیشه خواهر من کلی هزینه کردیم تا خونه را تعمیر کنیم بخدا دیگه کار از کار گذشته 

نمیشه خواهر من کلی هزینه کردیم تا خونه را تعمیر کنیم بخدا دیگه کار از کار گذشته 

خدایا دقیق مثل من وای خدا چرا اخه چرا مادخترا اون لحضه ساکتیم من تازه سه ماه خونه مادرشوهر زندگی کردم تا طبقه پاییت امادا شد فکر کن چکار کردن با من ک فکر میکردن برم طبقه پاییت زندگی عالیه هه ۵ ماهه عروسی کردن باور میکنی هرروز فکر جدایی هستم

خدایا دقیق مثل من وای خدا چرا اخه چرا مادخترا اون لحضه ساکتیم من تازه سه ماه خونه مادرشوهر زندگی کرد ...

اخی عزیزم قربونت بشم 😔😔اگه دوس داری با من درد دل کن تا سبک بشی منم دقیقا هم سن تو عم بیست و دو سالته درسته؟؟