بچه ها این مشکلاتی ک تو دوران عقد هست بعد ازدواج حل میشه؟مثلا توجه بیش از حد ب خونوادشو اینکه ببشتر وقتش در حال خرید واسه اوناس و اینکه چون ما قراره تو خونه مادر شوهرم زندگی گنیم همش میترسم اوقاتمونو تلخ کنن هی بگن داعم در اختیار ما باش،محل کار خواهر شوهرم دوتا کوچه پایینتر از خونشونه اما اون دوقدمم شوهرم باید ببره برسونه و بیاردش،بخدا نمیگم ک نره کمکشون ها نه اتفاقا خودمم تشویقش میکنم اما همش میترسم نکنه در اینده لحظه هایی ک قراره باهم باشیم بخاطر خونوادش هی مجبور باشه بره و بیاد و وقتی برای خودمون نداشته باشه...از زیر سلطه بودن ب شدت میاد
تو اون سایت نتونستم مشاوره تلفنی پیدا کنم. ولی مامانم یه مشاور میشناسه تو کرجه ک خیلی قبولش داره به چند نفرم پیشنهاد داده راضی بودن. تو کرونام مشاورشو تلفنی کرده بود. ولی خب هزینه داره دیگه. الان یهو یادش افتادم. اگه خواستی بگو شمارشو بپرسم برات
اشتباه بزرگی نکن اشتباه منو نکن توروخدا اشتباه نکن بدتو نمیخوام فقط خونه زندگیتو جدا کن تا نرفتی سر زندگی اشتباه محضه محض مردا لیاقت هیچ زنیو ندارن قسم میخورم
نمیشه خواهر من کلی هزینه کردیم تا خونه را تعمیر کنیم بخدا دیگه کار از کار گذشته
خدایا دقیق مثل من وای خدا چرا اخه چرا مادخترا اون لحضه ساکتیم من تازه سه ماه خونه مادرشوهر زندگی کردم تا طبقه پاییت امادا شد فکر کن چکار کردن با من ک فکر میکردن برم طبقه پاییت زندگی عالیه هه ۵ ماهه عروسی کردن باور میکنی هرروز فکر جدایی هستم