2777
2789
عنوان

بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 92 پست
خخخخ وای عالی بود اما عزیز من من جرعت مسخره کردنم ندارم چون شوهرم انقد پشتشون هست ک صد در صد با من د ...

عین شوهر من عزیزم من رو خیلی اذیتم کردن الان هم میکنن فدات اصلا خودتو جلوشان نباز یعنی اگه به خانواده شوهر جواب ندی دفعه دیگه دوبرابرش رو میگن البته با محبت بگو و وقتی شوهرت گفت بگو وای من اون منظور رو نداشتم  

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی نگرانم خیلی...خود احمقم قبول کردم خونشون زندگی کنیم...همش میترسم نکنه اوقاتمون تلخ بشه نکنه داع ...

با سياست سعي كن كاري كني جا به جا شيد

واقعا پدر مادرت هيچي بهت نگفتن وقتي داشتي همچين شرايطي رو قبول ميكردي؟؟

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
عین شوهر من عزیزم من رو خیلی اذیتم کردن الان هم میکنن فدات اصلا خودتو جلوشان نباز یعنی اگه به خانواد ...

اخه من خبلی سنم کمه سیاست ندارم خیلیم ساده هستم ــ....جدیدا دارم یاد میگیرم منم مث خودشون بد جنس و موزی باشم یکمم جواب گرفتم جلو شوهرم اگه بخوام ی چیزو بگم اول شرو میکنم تعربف کردن از خونوادش و بعذش منظورمو میرسونم اما خب صبر منم حدی داره دارن خستم میکنن

دختر خوب با این روش ها و نصیحتا و راهکارا مراقب باش خودتو بدبخت نکنی. بدترین روش اینه ک بخای سعی کنی شوهرتو تو دستت بگیری و کنترل کنی. باید یاد بگیرید همدلی کنید. برو مشاوره.

اگه دوست داشتی یه سایت مشاوره بهت معرفی کنم که میتونی از مشاوره رایگانشم استفاده کنی

بهتره قبل اینکه بخای ب درمان رابطه ی اسیب دیده ات فکر کنی، یاد بگیری پیشگیری کنی

وقتی بلد نیستی چیکار کنی، سر خود کاری نکن که همه چی خراب تر شه

مراقب باش هنوز وقت هست که آینده رو درست بسازی

شانس اوردی بی زبونن وگرنه حالتو جا میاوردن شوهرتم یاد میدادن

بی زبون 

نه بابا اونقدر بد هستن که نگو ولی من هم گاهی خوب برنامه میریختم تو عروسی من دوستام و همکارهام همه از خواهر شوهرم ترسیده بودن رسما فحش میداده عمدی میکرد دعوا راه بندازه عروسی خراب شه تو تمام رقصهام و ورودم کنار داماد ایستاده انگار عروس اون بوده 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
دختر خوب با این روش ها و نصیحتا و راهکارا مراقب باش خودتو بدبخت نکنی. بدترین روش اینه ک بخای سعی کنی ...

وای اره تو رااا خداااا معرفی کن مشاور من در ب دررر ب دنبال نشاورم چون خیلی کم تحربم نمیدونم باید چکار کنم ممنون میشم سایتو بدی بخدا 

با سياست سعي كن كاري كني جا به جا شيد واقعا پدر مادرت هيچي بهت نگفتن وقتي داشتي همچين شرايطي رو قبو ...

چرا پدرم خیلی بهم گفت نکن خونوادمم همینطور اما منه احمق چون شوهرمو دوس داشتم تن ب خفت دادم 😔

آره اصلا از زندگی کردن آدمها با هم خوشش نمیاد حتی یه پسر مجرد داره بهش گفت خونه جدا بگیر برو، گفت پی ...

چقد روشن فکر...بخدا اگه خونواده شوهر منم ی درصد این طرز فکر رو داشتن وضع ما خیلی بهتر بود 

چقد روشن فکر...بخدا اگه خونواده شوهر منم ی درصد این طرز فکر رو داشتن وضع ما خیلی بهتر بود 

حالا نگران نباش، إن شاءالله خوشبخت میشی، ولی خداییش راهی که بقیه رفتن و فهمیدن اشتباهه تو دوباره نرو، ما که وقت نداریم توی زندگیمون تمام چیزا رو خودمون تجربه کنیم، پس بهتره از تجربیات دیگران استفاده کنیم و از اشتباهاشون درس بگیریم

وای اره تو رااا خداااا معرفی کن مشاور من در ب دررر ب دنبال نشاورم چون خیلی کم تحربم نمیدونم باید چکا ...

این سایت رو من خیلی وقت ها مطالبشو خوندم. هم کارشناسا سریع جواب میدن هم کنترل میکنن که کسی سر خود راهنمایی پرت و پلا نکنه. Www.Hamdardi.net

مورد مشابه مشکل شماهم که خییییلیا دارن ولی چون شما زود به فکر افتادی انشالله میتونی قضیه رو کنترل کنی

حالا نگران نباش، إن شاءالله خوشبخت میشی، ولی خداییش راهی که بقیه رفتن و فهمیدن اشتباهه تو دوباره نرو ...

اره عزیزم شما هم برام دعا کنید مرسی ک هستین عزیزانم از راهنماییاتون ممنون 

این سایت رو من خیلی وقت ها مطالبشو خوندم. هم کارشناسا سریع جواب میدن هم کنترل میکنن که کسی سر خود را ...

ی دنیاااا مممنوووون همیشه دعات میکنم بابت این راهنماییت عزیز دلممم