2777
2789
عنوان

بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 568 بازدید | 92 پست
دقیقا اونا هم رو همین سیاست بمون پیشنهاد دادن پیششون باشیم و منه ساده فک میکردم خیر و صلاحمونو میخوا ...

اره الانم بیشتریا بخاطر هزینه اجاره با خانواده میمونن

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
عزیزم بیخیال...مگه چیه.خانوادشه دیگ کنارهم خوش باشین دنیا دو روزه😍😍😍

میدونم گلم اما الان مثلا منو همسرم در هفته فقط یک روز پیش همیم بعد همون یک روز اگه بریم بیرثن وسط بیرثن رفتنمون مادرش زنگ بزنه بگه بیا بریم خرید سریع منو ول میکنه بره...خب منم دوس دارم ی تایم کوچیکی رو هم با من باشه حق دارم بخدا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره الانم بیشتریا بخاطر هزینه اجاره با خانواده میمونن

دقیقا مام گفتیم اول زندگیمونه یکم اونجا باشیم پول پس انداز کنیم در حالی ک بزرگترین حماقت قرن رو مرتکبت شدیم 

دقیقا مام گفتیم اول زندگیمونه یکم اونجا باشیم پول پس انداز کنیم در حالی ک بزرگترین حماقت قرن رو مرتک ...

اشکال نداره یه کم جمع کنید بعدا برید خیلیا اینجوری صاحب خونه میشن 

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
میدونم گلم اما الان مثلا منو همسرم در هفته فقط یک روز پیش همیم بعد همون یک روز اگه بریم بیرثن وسط بی ...

عزیزم تو دیگ انتخابتو کردی..ایشون اینطوریه.بعد ازدواجم سه درجه بدتر میشه( طبق گفته روانشناسا) ببین میتونی تحمل کنی یانه؟

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
عزیزم تو دیگ انتخابتو کردی..ایشون اینطوریه.بعد ازدواجم سه درجه بدتر میشه( طبق گفته روانشناسا) ببین م ...

نمیدونم خیلی دوسش دارم خیلی اما ب شدت از اینده میترسم نمیدونم چجوری حلش کنم 

خب من دوس دارم اول زندگیم اسایش داشته باشم از نظر روانی لا اقل کنار همسرم باشم 

خب بهشون بگید نظرم عوض شده و یه بهونه ای بیارین

نمیدونم خیلی دوسش دارم خیلی اما ب شدت از اینده میترسم نمیدونم چجوری حلش کنم 

خب دوسش داری با بدو خوبش دوسش داشته باششش😁

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
کلی هزینه کردیم کلی پول خرج کردیم خونه رو تعمیر کردیم الان خودمونم بخوایم نمیتونیم بریم 

ای بابا کاش همون هزینه رو میدادین پول رهن