2777
2789
عنوان

بعد ازدواج

568 بازدید | 92 پست

بچه ها این مشکلاتی ک تو دوران عقد هست بعد ازدواج حل میشه؟مثلا توجه بیش از حد ب خونوادشو اینکه ببشتر وقتش در حال خرید واسه اوناس  و اینکه چون ما قراره تو خونه مادر شوهرم زندگی گنیم همش میترسم اوقاتمونو تلخ کنن هی بگن داعم در اختیار ما باش،محل کار خواهر شوهرم دوتا کوچه پایینتر از خونشونه اما اون دوقدمم شوهرم باید ببره برسونه و بیاردش،بخدا نمیگم ک نره کمکشون ها نه اتفاقا خودمم تشویقش میکنم اما همش میترسم نکنه در اینده لحظه هایی ک قراره باهم باشیم بخاطر خونوادش هی مجبور باشه بره و بیاد و وقتی برای خودمون نداشته باشه...از زیر سلطه بودن ب شدت میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره خب صددرصد در خدمتشون خواهد بود چون ساختمان مشترکه تا جدا نشین وابستگی از بین نمیره

بی تفاوت باش چون هر چیزی ارزش فکر کردن ندارد شادی چیزی نیست جز داشتن تن سالم و یک حافظه ی ضعیف
متاسفانه ممکنه حل نشه

خیلی نگرانم خیلی...خود احمقم قبول کردم خونشون زندگی کنیم...همش میترسم نکنه اوقاتمون تلخ بشه نکنه داعم باید در خدمتشون باشیم و هیچی از زندگیمون نفهمیم 

اره خب صددرصد در خدمتشون خواهد بود چون ساختمان مشترکه تا جدا نشین وابستگی از بین نمیره

دقیقا اونا هم رو همین سیاست بمون پیشنهاد دادن پیششون باشیم و منه ساده فک میکردم خیر و صلاحمونو میخوان 

خیلی نگرانم خیلی...خود احمقم قبول کردم خونشون زندگی کنیم...همش میترسم نکنه اوقاتمون تلخ بشه نکنه داع ...

خب پس فکر میکردی بقیه دشمنی خونی دارن که نمیرن پیش مادرشوهر زندگی کنن؟

به خاطرهمین مشکلاته که نمیرن دیگه

خب پس فکر میکردی بقیه دشمنی خونی دارن که نمیرن پیش مادرشوهر زندگی کنن؟ به خاطرهمین مشکلاته که نمیرن ...

هی چی بگم بخدا چ میدونستم من سنم خیلی کمه بیست و دو سالم بیشتر نیست رو بچگی خر شدم قبول کردم پیششون باشیم 

عزیزم بیخیال...مگه چیه.خانوادشه دیگ

کنارهم خوش باشین دنیا دو روزه😍😍😍

یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم⁦❤️⁩⁦❤️AS⁩⁦❤️⁩🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم⁦❤️⁩😍🧿
بابا یکم دلداریم بدید تورا خدا 😁

همه چی همینطوری که میخوای میشه😜

تو خیلی با ارزشی حتی اگر(ازدواج نکرده باشی،بچه دارنشوی،سرکارنروی،پول نداشته باشی،از چهره ات ناراضی باشی)   همین که زن هستی کافیست آفریده زیبای خدا.