بچه ها این مشکلاتی ک تو دوران عقد هست بعد ازدواج حل میشه؟مثلا توجه بیش از حد ب خونوادشو اینکه ببشتر وقتش در حال خرید واسه اوناس و اینکه چون ما قراره تو خونه مادر شوهرم زندگی گنیم همش میترسم اوقاتمونو تلخ کنن هی بگن داعم در اختیار ما باش،محل کار خواهر شوهرم دوتا کوچه پایینتر از خونشونه اما اون دوقدمم شوهرم باید ببره برسونه و بیاردش،بخدا نمیگم ک نره کمکشون ها نه اتفاقا خودمم تشویقش میکنم اما همش میترسم نکنه در اینده لحظه هایی ک قراره باهم باشیم بخاطر خونوادش هی مجبور باشه بره و بیاد و وقتی برای خودمون نداشته باشه...از زیر سلطه بودن ب شدت میاد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یک عدد خانوم میکاپ آرتیست💋همسرمهربونم خیلی خیلی دوستت دارم خدا سایتو بالا سرم حفظ کنه تمام زندگیم❤️❤️AS❤️🧿🧿🧿لطفا اگه دوست داشتین برای خوشبختیمون یه صلوات بفرستین ممنونم❤️😍🧿