سلام دوستان ...من به طور ناخواسته حامله شدم ۲۲ سالمه پنج سالی هست که ازدواج کردم اما اصلا شرایط بچه دار شدن رو نداریم...اول اینکه باهم فامیل هستیم و آزمایش ژنتیک ندادیم ...دوم اینکه خونه خودمون هنوز آماده نشده ... سوم اینکه بخاطر خونه خریدن کمی دست و بال شوهرم خالیه...وقتی به شرایط اقتصادی کشور و وضع وخیم کرونا نگاه میکنم تن و بدنم میلرزه ...اما شوهرم موافقه میگه تو فکر این چیزا نباش 🥺... اما مگه میشه 😑😑😑؟ از طرفی همه میگن بچه خودش روزیشو میاره 😒...اما من از استرس و نگرانیم ذره ای کم نمیشه تو فکر اینم تا ماهم بالا نرفته سقط بشه...اما واقعا حالم بده نمیدونم باید چه غلطی بکنم 😔😔😔میشه شما مهربونا خواهرانه راهنماییم کنید؟ 🤕🙏🏻
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
فقط آزمایش های ژنتیک رو جدی بگیر و از سلامت جنینت مطمئن شو ، بقیه اش مهم نیست، حالا که شده، ایشالا روزیش میرسه تهش سه چهار سال دیگه میخوای بچه دار. شی دیگه، اونوقت که بزرگتر شده دست و بال شما هم بازتر شده ایشالا
به این تاپیک برید تا زن های موفق دنیا رو بشناسید و ازشون الهام بگیرید: زنهای موفق تاپیک بعدیش با همون اسم برای ثبت نظراتتون در رابطه با تاپیک اصلی بازه