2777
2789
عنوان

شوهرم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 87 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرمنم وقتی خیلی اذیتش میکنه بچم یکی دوبار گفته کاش هیچ وقت ازدواج نکرده بودم حرفت بدجور درک میکنم که چه سرادم میاره منم باهاش قهرمیکنم محل.... بهش نمیزارم

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
تف به ازدواج سنتی

عزیزم ذات خراب به ازدواج سنتی و غیره ربطی نداره

اونی ک بخاد لاشی بازی دربیاره و اذیت کنه حتا به عشقشم رحم نمیکنه 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

هیچی نگو فقط محلش نزار دیگه،من الان ده روزه با شوهرم قهرم نگاهمم نمیکنیم رفتم خونه مامانم موندم باباش اومد دمبالم بعدشم بهم گفت از اخلاقم ناراضیه بره طلاقش بگیره خیر سرمون عاشقم بودیم

👈ﭘﺪﺭﻡ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺴﯿﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ، ﺩﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﻮﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ!ﻣﺎﺩﺭﻡ معﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩ:" ﯾﮏ ﻣﺮﺩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﯼ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ،ﻣﺮﺩ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﭘﺪﺭﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﺑﻮﺩ، ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ!ﻫﯿﭻ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ،ﭼﻮﻥ ﺫﻫﻨﯿﺘﺸﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ، ﺑﺎ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ، ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﻀﺎﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩ! ﭼﻮﻥ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﮕﻔﺘﻨﺪ:" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ‏« عﺎﺷﻖ ‏» ، ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻣﺮﺩ ‏«ﻻﯾﻖ ‏» ﺍﯾﻦ عﺸﻖ . "" عﺸﻖ " ﺭﺍ، ﺍﯾﻦ ﻭﺍﺟﺐ ﺗﺮﯾﻦ ﺭﺍ، ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ!ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﺮﺍﻓﻪ ﺟﻨﮕﯿﺪﻡ ؛ ﺗﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﺑﺪﻭﻥ " عﺸﻖ " ؛ ﻧﻪ ﮔﯿﺴﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺘﻢ ...ﻭ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ،ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.       
گفتن فایده نداره چون از رفتارشم میشه فهمید زیاد عاشقم نیس😭😭

خب بهش بگو چرا سخته کسی دوست داشته باشی ولی اون بی محلی کنه سی کن زیاد بهش توجه نکنی به خودت برس کم کم سی کن که عاشق خودت کنیسه یه بار همسرمنم جلو مامانش گفت آره این داداشم زود زن ندین ماگرفتیم چیکار کردیم منم حالش خوب گرفتم الآنم بعضی موقع شوخی میگه زن بچه چیه تنها بودم راحت بودم انقد کار نمی‌کردم منم میگم بهش ناراحتی برو ما و بچها جلوتو نگرفتیم می‌خنده میگه الان دیگه نمیشه 

نه خاک تو سرم طلاقم میده🤣🤣

وقتی اومد طرفت بگو چی شد تو ک برای اینکه مادرت تنها نباشه ازدواج کردی پاشو 

از وقتی دلمون خواست یه فرشته خدایی به دلمون بیاره.هرروز هر ثانیه رو لحظه ب لحظه انتظار کشیدم ماه اول ماه دوم ماه سوم ماه چهارم .....یه روز عقب مینداختم ذوق مرگ یه هفته قبل پریودی استرس روز شماری میکردم اما الان ریلکس ........به مرحله ای رسیدم که فقط ریلکسم خودمم همیشه میگفتم مگه میشه کسی ریلکس باشه.دقیقا 16روزه عقب انداختم بی بی چک منفی با چه ذوقی گفتم شاید بی بی منفیه برم ازمایش ... ازمایش دادم منفیه برام مهم نیست به این حرف رسیدم که خدا میگه من به موقعه نی نی تو دلت میزارم پس اگر پریود شدی گریه نکن یا اگر عقب انداختی خوشحال نباش تا من نخوام نمیشه
نمیتونم آخه دوسش دارم

عزیزم عشق یکطرفه فقد عاشقو نابود میکنه 

اگه اولین بارش بوده ک این حرفارو زده که بیخیالش شو اگه خیلی تکرار کرد حتمن به خونوادت بگو 

زیر زیرکی حواست بهش باشه 

خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿

هیچ راه برگشتی ندارم اشتباه کردم اشتباه اما نمیتونم برگردم به عقب😭😭😭مادر شوهرمم عفریته اس زیاد تو ...

مادر شوهر خوب در کمیابه 

نگران نباش

ولی الکی گفته 

تو عشق و حال کن 

بزار بترسه