2777
2789
عنوان

شوهرم گف

| مشاهده متن کامل بحث + 1649 بازدید | 87 پست

[QUOTE=162720629]وقتی قهرین غمبرک نزنین  خوشحال باشین بزارین حس پیروزی نداشته باشن  اگه حرف طلاقو زد ب ...[/QUبا مادرش ایناهستیم اتاقمم دوبلکسه پایینم نرفتم بینم چی میگه هنوزم حرفی نزدم اولین بار بود اسم طلاق تو زندگیمون اومد دیگه درستم بشه اوضاع این شوهر نیست،اخلاقمم کلن نه شلوغم نه خیلی اروم همونجوری ام هستم بود و نبودشم برام دیگه فرقی نداره چون بچم هست ودوسال ونیمشه

👈ﭘﺪﺭﻡ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺴﯿﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ، ﺩﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﻮﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ!ﻣﺎﺩﺭﻡ معﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩ:" ﯾﮏ ﻣﺮﺩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﯼ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ،ﻣﺮﺩ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﭘﺪﺭﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﺑﻮﺩ، ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ!ﻫﯿﭻ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ،ﭼﻮﻥ ﺫﻫﻨﯿﺘﺸﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ، ﺑﺎ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ، ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﻀﺎﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩ! ﭼﻮﻥ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﮕﻔﺘﻨﺪ:" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ‏« عﺎﺷﻖ ‏» ، ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻣﺮﺩ ‏«ﻻﯾﻖ ‏» ﺍﯾﻦ عﺸﻖ . "" عﺸﻖ " ﺭﺍ، ﺍﯾﻦ ﻭﺍﺟﺐ ﺗﺮﯾﻦ ﺭﺍ، ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ!ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﺮﺍﻓﻪ ﺟﻨﮕﯿﺪﻡ ؛ ﺗﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﺑﺪﻭﻥ " عﺸﻖ " ؛ ﻧﻪ ﮔﯿﺴﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺘﻢ ...ﻭ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ،ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.       
منم الان قهرم دعوا کردم ناجور شوهره ب شوهرم گفتم بدم میاد ازت برو بیرون اونم گاز ماشینو گرفت رفت

الان بیرون داره هوا میخوره 

برگشت عین ماتم زده ها نباشی ها 

یه آرایش کوچولو کن و انگار نه انگار 

میترکه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهش میگفتی بذار اخرشب شه ببینم توی رختخوابم همینو میگی😐😐

اینجاااا همه شاخ شهرن ساچه واو😒🙆همهههه علامه دهرن ساچه واااااو😑🤦دلوووو خوشگلهههه دلووووو خوشگلههههه تو دست من تک دله😐😐 خداوکیلی صدتومن میدم تک خشتم بده تو دستم😑😂زده ب سرم نمیدونم چی دارم مینویسم کله سحری😬از همین تریبون اعلام میکنم ک ساعت ۴صبح اینو نوشتم😑هااان یچی دیگم یادم اومد..من دقییقا ۳سال خواننده خاموش بودم🙆
مرسی عزیزم خدا مامان بابای گلتو واست حفظ کنه ایشالله😘

ممنون....منم مشکلات خودمو دارم😔بنا به دلایل تلخ دیگ معلوم نیس بتونم دوباره پدرمادرمو ببینم یا نه چون بخاطر کارا و اشتباهاشون منو شوهرم مجبور به قطع رابطه شدیم هیچکسو ندارم نه خواهر نه برادر فقط از خدا میخوام انتظار رو تموم کنه یه بچه بهم بده دعا کن برام مادربشم😔💔

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
الان بیرون داره هوا میخوره  برگشت عین ماتم زده ها نباشی ها  یه آرایش کوچولو کن و انگار ن ...

کاری باهام کردم از زندگی دل زده شدم دیدین ی ادم دو قطبی چجوره دقیقا همینجوره

ی خوبی ک در حقم بکنه همش منتظرم ک ده تا بدی بعدش انجام بده 

[QUOTE=162720629]وقتی قهرین غمبرک نزنین  خوشحال باشین بزارین حس پیروزی نداشته باشن  اگه حر ...

ببین منم شرایطی شبیه تو  داشتم پسرمم یک سال و نیم داشت 

روانی داشتن میکردن منو 

مادرشم یه سیاستمدار . چرچیل . مارمولک اصلا یه چیزی که ...

فقط مشاورم گفت بزار فکر کنه زیر سرت بلند شده 

و بزار فکرکنه بچه برات مهم نیست و خودت مهمی و حال خودت 

البته فقط فکر کنه وگرنه مادر نمیتونه بیخیال بچه ش بشه که 

اونوقت کم کم میاد دست و پاتم میبوسه 

کار بجایی میرسه فکر کنه خودش برات بی ارزشه و نه تو 

انقدفک کردم هیچی به ذهنم نرسیدبگم لایق باشه

فقط کاش مردامث تاپیک های اینجابودن خوشمون نمیومدگزارش میزدیم پاک میشدن

میگفتی چرامادرتوشوهرندادی؟توهم میرفتی عشق وحال

محمدشاهانم نفس مامان خیلی تنهام😭اندازه ی زمین واسمون هادلم برات تنگه پسرقشنگم چقدزودتنهام گذاشتی بعد۴سال اومدی فک کردم خوشبختیمون کامل شدباامدنت اماسهم من ازتوفقط۲ماه و۲۱روزبودمن اونقدرام که نشون میدم قوی نیستم برگردهمه کسم💔
کاری باهام کردم از زندگی دل زده شدم دیدین ی ادم دو قطبی چجوره دقیقا همینجوره ی خوبی ک در حقم بکنه ه ...

منتظر بدی باشی بدی میبینی که خواهر من

توقعتو ازش ببر بالا 

حق خودتو بخواه 

اونوقت عزیز میشی 

به استارترم گفتم منو داشتن روانی میکردن.

حتی مادرشوهرم چیزایی بهم میبست که بیا و ببین 

بعدشم تا حق صبح پای جانماز بود مردم فکر میکردن فرشتست 

شوهرمم هنوز بند نافش از مادرش جدا نشده بود انگار

ببین منم شرایطی شبیه تو  داشتم پسرمم یک سال و نیم داشت  روانی داشتن میکردن منو  ماد ...

مامانمم بهم گفت دنبال بچت نباش اونم صبح اومد ک بریم گفتم نمیام گفتم بچه رو میبرم گفتم ببر گفت چه مادری ،دیگه تا ظهر رفته بودن چرخیده بودن بازم گفت بیا حرف بزنیم گفتم خونه با تو نمیام،گفت بتمرگ رو صندلی تا بریم حرف بزنیم گفتم برو من هیچ حرفی ندارم باهات بچمم برداشت برد داشتم خفه میشدم ولی هیچ کاری نکردم چون قرار بود واکنش نشون ندم،دیگه عصرش باباش اومد یه مشت حرف با بابام اینا زدن و منو بردن بابام گفت زشته برو مامانم گریه کرد گفت نرو،بمیرم براش ولی رفتم،بعدشم که دیگه ۱۰روز گذشته و اینجوریه،الانم هردو شدیم کوه یخ من ازون بدتر اونم از من بدتر واقعانم نمیدونم چکار کنم

👈ﭘﺪﺭﻡ ﻣﯽ ﮔﻔﺖ" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﺴﯿﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪ ﻭ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ، ﺩﺍﺷﺘﻪﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﻣﺎﺩﺭﻡ ﻧﻪ ﻣﻮﯼ ﺑﻠﻨﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺖ!ﻣﺎﺩﺭﻡ معﺘﻘﺪ ﺑﻮﺩ:" ﯾﮏ ﻣﺮﺩ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺯﯾﺒﺎ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﺯﯾﺒﺎﯾﯽ ﺷﺎﯾﺴﺘﻪ ﯼ ﻣﺮﺩﻫﺎ ﻧﯿﺴﺖ،ﻣﺮﺩ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯾﯽ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﺪ. "ﻭﻟﯽ ﭘﺪﺭﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﻭ ﺟﺬﺍﺏ ﺑﻮﺩ، ﺩﺳﺖ ﻫﺎﯼ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﮔﻮﻧﻪ ﻫﺎﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺷﺖ!ﻫﯿﭻ ﮐﺪﺍﻡ ﺍﺯ ﺁﻥ ﻫﺎ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺧﻮﺷﺒﺨﺖ ﻧﺒﻮﺩﻧﺪ،ﭼﻮﻥ ﺫﻫﻨﯿﺘﺸﺎﻥ ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ، ﺑﺎ ﺟﻨﺲ ﻣﺨﺎﻟﻒ ﺯﻧﺪﮔﯿﺸﺎﻥ، ﺩﺭ ﯾﮏ ﺗﻀﺎﺩ ﮐﺎﻣﻞ ﺑﻮﺩ! ﭼﻮﻥ ﻫﺮﮔﺰ ﻧﮕﻔﺘﻨﺪ:" ﺯﻥ ﺑﺎﯾﺪ ‏« عﺎﺷﻖ ‏» ، ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻣﺮﺩ ‏«ﻻﯾﻖ ‏» ﺍﯾﻦ عﺸﻖ . "" عﺸﻖ " ﺭﺍ، ﺍﯾﻦ ﻭﺍﺟﺐ ﺗﺮﯾﻦ ﺭﺍ، ﺳﺎﻧﺴﻮﺭ ﮐﺮﺩﻧﺪ!ﻣﻦ ﺳﺎﻝ ﻫﺎﯼ ﺳﺎﻝ ﺩﺭ ﻣﯿﺎﻥ ﺧﺮﺍﻓﻪ ﺟﻨﮕﯿﺪﻡ ؛ ﺗﺎ ﻓﻬﻤﯿﺪﻡ ﮐﻪ:ﺑﺪﻭﻥ " عﺸﻖ " ؛ ﻧﻪ ﮔﯿﺴﻮﺍﻥ ﺑﻠﻨﺪﻡ ﺯﯾﺒﺎ ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻪ ﭼﺸﻤﺎﻥ ﺩﺭﺷﺘﻢ ...ﻭ ﻧﻪ ﺍﯾﻦ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﯼ ﺑﺎ ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺯﻣﺨﺖ ﻭ ﭼﻬﺮﻩ ﺍﯼ ﺁﻓﺘﺎﺏ ﺳﻮﺧﺘﻪ،ﺧﻮﺷﺒﺨﺘﯽ ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﻀﻤﯿﻦ ﻣﯽ ﮐﻨﺪ.       
ممنون....منم مشکلات خودمو دارم😔بنا به دلایل تلخ دیگ معلوم نیس بتونم دوباره پدرمادرمو ببینم یا نه چو ...

آخی عزیز دلم😢خدا پدر مادرتو عاقل کنه ‌.

ایشالله یه نینی سالم و صالح هم زود زود بهت بده😍😍

واسه سلامتی مامان و بابام دو تا حمد میخونی؟😔😔😔
آخی عزیز دلم😢خدا پدر مادرتو عاقل کنه ‌. ایشالله یه نینی سالم و صالح هم زود زود بهت بده😍😍

مرسی از دعای قشنگت خدا از دهنت بشنوه❤💋

صدای خنده ی خدارامیشنوی؟!دعاهایت را شنیده🤲و به آنچه محال میپنداری میخندد🙂
منتظر بدی باشی بدی میبینی که خواهر من توقعتو ازش ببر بالا  حق خودتو بخواه  اونوقت عز ...

من خانواده شوهرممممم خیلی دوسم دارن ایقد ک مادر شوهرم و پدر شوهرم دوسم دارن فک نکنم شوهرم دوسم داشتخ باشه بخدا کسی نمیتونه اسمم بیار دوتاشون کلی حرف بارش میکنن فقط شوهرم خیلیللللیییی لج بازه