2777
2789

دوستان من من ی خیلی فوری دارم هر چی زنگ میزنم ب ۱۲۳ اولش ی صدای ضبط شده میگ شما با اورژانس اجتماعی سازمان بهزیستی تماس گرفته اید جهت اشنایی با خدمات خط عدد ۱ و جهت ارتباط با کارشناسان عدد ۲رو وارد کنید 

بعد مثلا میزنم. ۲ وصل نمیشه اصلا بهشون و بعد مشغولی میزنه قطع میشه!

شماها رنگ زدین چرا مسخره ها جواب نمیدن  شورش رو در اوردن! چ جوری زنگ زدین ک وصل شده؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصلا پیگیری نمی کنن الکی زنگ نزن منو بدبخت ترم کردن خداازشون نگذره

شما واسه چی زنگ زدین؟

من یبار برا مامانم زنگ زدم اصلا حرفمو‌ باور نکرد و خیلی بد برخورد کرد و پیچوند ...

اصلا پیگیری نمی کنن الکی زنگ نزن منو بدبخت ترم کردن خداازشون نگذره

من ب خاطر ی چی مهمی میخوام زنگ بزنم شاید فرجی بسه شما زنگ زدین جواب دادن از من ک اصلا جوابم نمیدن 

چ جوری زدید جواب دادن ؟ کد خاصی یا نمیدونم

شما واسه چی زنگ زدین؟ من یبار برا مامانم زنگ زدم اصلا حرفمو‌ باور نکرد و خیلی بد برخورد کرد و پیچون ...

واقعااا؟ چ قدر مسخره ان ایناااا! من واسه خودکشی 😶

اره من زنگ زدم یه بار یه پسربچه خیلی کوچولو داشت اشغالارو میگشت 😐🖐 خیلیم زود اومدن و پیگیری کردن ...

🤣🤣🤣 شوخی میکنی یا واقعا ؟

شما واسه چی زنگ زدین؟ من یبار برا مامانم زنگ زدم اصلا حرفمو‌ باور نکرد و خیلی بد برخورد کرد و پیچون ...

من حضوری رفدم با کلی اختلاف گف زندگیتو بساز و منو بردن خونم

شش ماه خونه مامانم مونده بودم و ب سختی دل مامان بابامو یکم نرم کرده بودم ولی هیچی ب هیچی خدالعنتشون کنه

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤
من حضوری رفدم با کلی اختلاف گف زندگیتو بساز و منو بردن خونم شش ماه خونه مامانم مونده بودم و ب سختی ...

عجبببببب چ مسخرهههههه ان اینااااا ایرانه دیگ ایران خواهرم

من ب خاطر ی چی مهمی میخوام زنگ بزنم شاید فرجی بسه شما زنگ زدین جواب دادن از من ک اصلا جوابم نمیدن&nb ...

عزیزم همه کارشون مهمه من زنگ نزدم حضوری رفتم

باذِهْنِتَمْ مِصِ شِکَمِتْ رَفْتارکُنْ آشْغالْ بِ خورْدِشْ نَدِعْ🖤