2777
2789
عنوان

دعا و سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 993 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم اطراف حرم هست 

گلم ادرس دقیقش رو میگیری واسم؟

خیلی کارم واجبه

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…

میگه کلی مشتری از کویت ‌‌کشورهای خارجی داره . 

با موکل کارهاش رو انجام میده . قربونی میکنن . توی کوه می‌رن و از این چیزا 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
گلم ادرس دقیقش رو میگیری واسم؟ خیلی کارم واجبه

شماره اش رو میتونم بهت بدم . آدرسش رو نمیدونم ولی اگر بخوای میپرسم . ببین این خیلی گرون میگیره . یعنی برای کمترین کار شاید ده بیست میلیون بگیره 

اره من یکی رو میشناسم عالیه خودم مشتریشم نرخ خیلیی بالاش تا ۱۵ تومنه که برای طلسم سنگینه خیلی

کجاس ؟ کار رو اول انجام میده بعد پول میگیره ؟ 

شماره اش رو میتونم بهت بدم . آدرسش رو نمیدونم ولی اگر بخوای میپرسم . ببین این خیلی گرون میگیره . یعن ...

خیلی زیاده نمیخوام

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
اگه میشه ادرسی شماره ای چیزی بده عزیز

ببین یکی دیگه هم هست اونم دقیقا کارهای اینو انجام میده . ولی ارزون میگیره . میخوای شماره اونو برات بگیرم . 

ولی در کل گفتم که من اعتقادی نذارم یکوقت نگی من دارم مشتری براش پیدا میکنم ، 

@مهررآرا  

عزیزم دنبال دعانویس میگشتی من نتونستم واست کاری انجام بدم ببین اگ میخوای شماره رو از استارتر بگیر عزیزم

ان شااله مشکلت حل سده باشه و نیازی نداشته باشی

ببین یکی دیگه هم هست اونم دقیقا کارهای اینو انجام میده . ولی ارزون میگیره . میخوای شماره اونو برات ب ...

نه عزیزم این چ حرفیه خودم میخام ازت دیگه

شمارشو بدی ممنونت میشم منم مشهدیم جایی رو‌ میخام زثد اثر کنه

خیلی زیاده نمیخوام

اره این دزد سر گردنه هست . خیلی گرون میگیره . 

یکی دیگه هست دقیقا همین کارای اینو انجام میده ولی ارزون میگیره . اگه بخوای شماره اونو برات پیدا کنم 

ببین یکی دیگه هم هست اونم دقیقا کارهای اینو انجام میده . ولی ارزون میگیره . میخوای شماره اونو برات ب ...

خب اینم اهل مشهد؟

من میخوام ی دعایی بده خونم رو عوض کنم از نزدیک مادرشوهرم