من اصلا اعتقادی ندارم . یکی از دوستام با شوهرش مشکل داره رفته پیش یک دعانویس که خیلی گرون میگیره شش میلیون فعلا بهش داده حالا خدا میدونه چقدر دیگه گوشش رو ببره . طرف خیلی ادعاش میشه . حالا دوستم میگه چند شب پیش بین خواب و بیداری یکی اسمم رو صدا زده و بالش رو از زیر سرم کشیده . اون موکل های همون دعانویسه بوده . منم همون لحظه سریع خواسته ام رو بهش گفتم . هر چی بهش میگم اینا توهمات خودت هست به خرجش نمیره . البته چندین نفر از دوستانش رفتن پیشش و نتیجه گرفتن .
باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اره این دزد سر گردنه هست . خیلی گرون میگیره . یکی دیگه هست دقیقا همین کارای اینو انجام میده و ...
مشهد اونم؟؟
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
نه عزیزم این چ حرفیه خودم میخام ازت دیگه شمارشو بدی ممنونت میشم منم مشهدیم جایی رو میخام زثد اثر ک ...
بیا باهم بریم من می ترسم تنها برم پیش دعانویس
زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…
اره اینم مشهد هست . من خودم مشهدی هستم ولی اونجا زندگی نمیکنم
درخواست میدم گلم لطف کن شمارشو بده
کارش رو تضمین میکنه دعانویس؟ بعضیا دعا به شرط میدن
ببین خوشگلم من ایران نیستم . ولی خواهرم میخواد بره پیشش . اگر خواستی میگم با هم برین
باشه عزیزم هر وقت خواست بره بگو تا باهاش هماهنگ کنم
روی درش هم کلید بود هر چی میگفت بیا داخل جرات نکردم ی روز دیگ رفتم با چنتا از دوستام😓