2777
2789
عنوان

دعا و سحر و جادو

| مشاهده متن کامل بحث + 1001 بازدید | 84 پست
اوه شش میلیون علی الحساب گرفته . گفته چهل پنجاه میلیون کارت رو درست کنم 

چه خبببره😣😣😣😣

کدوم شهرین؟

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم وقتی من رو باردار بوده

واسه شون دعا کردن زندگی ش تا پای طلاق رفته

با نذر و نیاز و باطل سحر و اینچیزا

معجزه رخ داده و زندگی ش درست شده

حدود ۲_۳ماه آخر بارداری ش تا بعد زایمان ش قهر بوده خونه ی پدربزرگم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا
حتی به دوستم گفته اگر شوهرت پیشت برنگشت میخوای کاری کنم دیوانه بشه ؟ 

مامانم یه دوستی داره مشهدی

برادرش زن ش رو طلاق داده

دیونه شده

چندبار بستری ش کردن تیمارستان 

طفلک

داره اخراج میشه

پس این چیزا راسته

یکی از دوستاش رفته پیشش . زن و شوهر داشتن جدا میشدن زن از شوهره متنفر شده بوده 

میگه هر دو رفتن پیشش . یک سطل آب گذاشته دورشون با چاقو حصار کشیده . بعد ورد خونده . بعد گفته دست کنین توی آب ببینین چی پیدا میکنین . اینا توی سطل آب قفل و این چیزا پیدا کردن ، دستبند خانمه هم پیدا شده که شوهره گفته من اینو توی عقد برای زنم خریدم و چند ساله گم شده . 

بعد دعانویس همونجا جلوی زن و شوهره گفته کار خواهرای مرد هست و اسمش رو هم گفته 

بعد سحر و جادو رو باطل کرده . از فرداش اینا با هم خوب شدن 

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم ، باز دلم ، باز دلم ،دل بشود 
اسی اگه طرف برنگرده میرن پیش دعا نویش تمدید میکنن تا برگرده؟اخه اگه برنگرده تکلیف پولی که داده چی می ...

دیگه نمیدونم تکلیف اون شش میلیون چی میشه اگر کارش انجام نشه 

مامانم یه دوستی داره مشهدی برادرش زن ش رو طلاق داده دیونه شده چندبار بستری ش کردن تیمارستان  ...

شاید بنده خدا زنش رو خیلی دوست داشته اینطوری شده 

اره من یکی رو میشناسم عالیه خودم مشتریشم نرخ خیلیی بالاش تا ۱۵ تومنه که برای طلسم سنگینه خیلی

برای خودم و زندگیم دعاهای خوب کنین که منو و شوهرم طلاق نگیریم و خوشبخت بشیم ان شاءالله 😔🙏🏻 دعا برای مادرم سر به راهیش و عاقل بشه 😔 خواهر خوشبخت بشه، 😔کم اوردم  از طرف شوهرم خیانتش هیز بودنش ،خیلی محتاجم به دعاهای قشنگتون😘ایشالله برای خوشبختیم دعا کردی صد برابر خوبش بهت برگرده آمین..کاربری چهارمهههه🥴😪🤦🏻‍♀️
مشهد هست 

کجای مشهد؟ میدونی

زن ها، گاهی اوقات حرفی نمی زنند چون به نظرشان لازم نیست که چیزی گفته شود! تنها با نگاهشان حرف می زنند… به اندازه یک دنیا با نگاهشان حرف می زنند. اگر زنی برایتان اهمیت دارد، از چشمانش به سادگی نگذرید! به هیچ وجه…