2777
2789
عنوان

باردارا و اونایی بچه دار هستن یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 103 پست
ممنون عزیزم بالاخره یه نفر درکم کرد😄 آره بارداری اولم هم آخراش کلا تو دسشویی بودم .الان شب فقط یبار ...

منم خودم هیچکی نمیفهمید چی میگم .😂😂😂ازاین بیشتر ناراحت بودم دیگ اون اخرا ک سکسکه میکرد بچه شوهرم میگف این زیادی پایین نیست😳میگفتم الان میفهمی😫😫این ازاول همینجا بود 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
اره خب مامانم ميگه اين ريزه ميزه ها زودتر تپل ميشن ولى خب من اصلا از بچه ريز ميترسم همش ميترسم دور ا ...

نترس عزیزم. دعا کن سالم باشه بزرگ میشه. اصلا حرص نخور. منظورم از  تلافی شیطونیام بوده خخخ. 

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کنم اون مال ماه اخره که بشینین بعد پهلوی دیگه بخوابین الان که کلی فضا داره بند ناف نمیپیچه مثل م ...

من لگنم تنگه اما شکمم کوچیکه بیست هفتمه با اینکه تو انومالی وزن بچم نرمال بود همیشه فکر میکردم قدکوتاها زودتر شکمشون معلوم میشه

جواب ابلهان خاموشی است
چجورى پرخورى ميكردين من هر چى مولتى ويتامين ميخورم بازم اشتها ندارم😕

منم هیچی نمخورم

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
فکر نکنم عزیزم من ورزشکارم سیکس پک هم داشتم ولی هر دو بار بشدت شکم در اوردم شما فکر کنین من تا ماه ا ...

آخ حرف منوزدی وزن منم داره میره بالا هفته بیست هستم فکرکنم 6کیلویی بالا بردم

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
واى شيطون بودى😅عوضش من يه نوزاد تپل بسيار اروم بودم😂ان شاءالله بسلامتى زايمان كنى عزيزم

آره بعدش شیطون شدم. البته اذیت نمیکردما. مامانم اولش حرص میخوزده این کوچولوعه میگه حتی گریه هم نمیکردی. بعدش براش تلافی کردم

منم هجده هفته ام.مادرها میگن.ولی سخته برام .دیسک دارم.شاید صد بار پهلو به پهلو میشم بخاطر کمردرد نمیشه که هی بشینم.

بعدم دکتر تلوزیون میگفت پیچیدن بند ناف خیلی شایعه و مشکلی هم نداره.تو درصد خیلی کمی بند کیپ میشه خطرناکه.و از نظر علمی تایید نشده اینکار.ولی حالا میخوام یکم رعایت کنم.من به پهلو هم میشم حس میکنم یکمی رو شکم میخوابم.یعنی شکمم میچسبه تو تشک

پایانی برای قصه ها نیست.....چرا که نه گوسفندان عاقل میشوند و نه گرگها سیر