2777
2789
عنوان

باردارا و اونایی بچه دار هستن یه دقیقه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 103 پست
من شنیدم اگه عضلات شکم ضعیف باشه شکم خیلی بزرگ میشه و بزرگی  و کوچکی شکم  خیلی ربطی به وزن ...

فکر نکنم عزیزم من ورزشکارم سیکس پک هم داشتم ولی هر دو بار بشدت شکم در اوردم شما فکر کنین من تا ماه اخر که بیست و خورده ایی کیلو اضافه میکردم هنوز شلوارهای قبلیمو میپوشیدم ولی از ماه چهارم مجبور بودم بلوزهای سایز بزرگ بخرم.شایدم من یه مورد استثنا بودم😅😅😅

بهترین معلم تو آخرین اشتباهيه که مرتکب شدی
من اینجوری راحت ترم .نمیتونم بلند نشم و بچرخم کمرم درد میگیره

منم همینجور بودم وای تازه ازاولم بچه پایین بود نمیتونستم مث ادم بشینم 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واى من ٨ ماهم ولى كسى نميفهمه باردارم همش استرس كوچيك بودن بچه رو دارم😢بچه شما چندكيلو بدنيا اومد؟

من خودم ۲۱۰۰ بودم. زنداداشم تو سونو وزن اولیش وزن بچش ۷۰۰ گرم بود. با استراحت و اینا شد ۲۵۰۰

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
من شنیدم اگه عضلات شکم ضعیف باشه شکم خیلی بزرگ میشه و بزرگی  و کوچکی شکم  خیلی ربطی به وزن ...

اتفاقا ورزشکار بودم 

چهارتا پک هم داشتم 😂

شکمم تقریبا سفت بود البته خودم و شوهرم شکمو میبنیم وگرنه تموم فامیل بهم میگن راه نرو چرا ماه پنجم هستی شکم نداری چون زیر پالتو یا لباس مشکی که یه ذره آزادتر باشه کلا شکمم معلوم نمیشه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
اوه عزیزم اطلاعاتت کمه ها .سالم موندنش ک عزیزم سالم میمونه بچه فوقش سزارینی میشی همین چ استرسی داری ...

خیلییی

بچه ی اوله و استرساش

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙
دقیقا بچه منم پایینه همش .مهرهای پایین کمرم همش صدا میدن موقع بلند شدن .وضع بدیه

خیلی خیلی سخته 😫😫😫کاملاااا درکت میکنم .خدا کمکت کنه .وای اون روزا اخر همش میرفتم دستشویی میترسیدم حالابپره بیرون😂😂

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷
ياخدا اينا كه خيلى ريزه ميزه هستن😢بچه زير سه كيلو و نيم بزرگ كردنش سخته😢

من خودم زود به دنیا اومدم مامانم خونریزی کرده. ۲۱۰۰ بودم. میگه تا ۲۰ روز همیشه خواب بودی اینقور غصه میخوردم. ولی بعد تلافی کردی

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
خیلی خیلی سخته 😫😫😫کاملاااا درکت میکنم .خدا کمکت کنه .وای اون روزا اخر همش میرفتم دستشویی میترسیدم ...

ممنون عزیزم بالاخره یه نفر درکم کرد😄 آره بارداری اولم هم آخراش کلا تو دسشویی بودم .الان شب فقط یبار بلند میشم 

....
من خودم زود به دنیا اومدم مامانم خونریزی کرده. ۲۱۰۰ بودم. میگه تا ۲۰ روز همیشه خواب بودی اینقور غصه ...

اره خب مامانم ميگه اين ريزه ميزه ها زودتر تپل ميشن ولى خب من اصلا از بچه ريز ميترسم همش ميترسم دور از جون بميره😢