2777
2789

من هفته ی 20هستم میگن شبا برای پهلو به پهلو شدن باید بشینی بعد به پهلوی دیگت بخوابی

برای اینکه بند ناف نپیچه  دور بچه 

بنظرتون درسته؟

یکی اینکه 20هفتمه و شکمم اومده جلو شکم شما از کی اومد جلو 

حس میکنم خیلی بزرگ شده

ممنون میشم جوابمو بدین

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خیلی آروم هم غلت بزنی خوابیده ،مشکلی پیش نمیاد. ولی من خودم همیشه از ترسم میشینم بعد به اون پهلو میشم.‌من از  ۱۶هفته اومد جلو😝خیلی بزرگ بود. ولی خب الان معمولیه

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

اره باید بشینی بعد بچرخی 

من تنبلی میکردم بند ناف پیچید دور گردن بچم

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔

منم سر بچه اولم ک الان ۳ سالو هشت ماهشه اونموقع گفتن باید بشینی بعد پهلو به پهلو بشی منم اینکارو کردم ولی الان از دکتر ک پرسیدم گفت نه نیاز نیست اصلا موقع پهلو به پهلو شدن خیلی اروم باید بچرخی

شکم هم درمیاد دیگه یکی بیشتر و زودتر یکی کمتر و دیرتر

اره درسته چون تو کلاسا بارداری میگف تو حالت صاف خوابیده اکسیزن کم میشه تو.شکم و برا بچه بده بهتره بشینید و بعد اون پهلو بشید من خیلی رعایت کردم 

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷

منم هفته ۲۰ م،شکمم اومده جلو،حرکاتشو یه هفته ای میشه حس میکنم🥰اینجا از خانما پرسیدم گفتن پهلو به پهلو شدن واسه هفته های اخره،فعلا فقط به پشت نباید خوابید

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من جفتم قدامیه تکوناشو از 17هفته حس کردم

من جفتم فونداله. یعنی دیرتر حس میکنم؟ حرکات اولیش چجوری بود؟

میشه واسه حاجت دلم اگه تونستین صلوات بفرستین؟ ممنون دوست جونیا❤تیکر بارداری نیست.
اگه خیلی آروم هم غلت بزنی خوابیده ،مشکلی پیش نمیاد. ولی من خودم همیشه از ترسم میشینم بعد به اون پهلو ...

آها خوبه خداروشکر 

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

بزرگی شکمم ربطی ندارره اصلا نمبخاد حساس شی من هفت ماهم بود کسی نمیفهمید باردارم اما دوستم سه ماهگی شکم اورد😐

خانومای گل کتاب <<ما تمامش میکنیم >>رو حتما بخونید .از پر فروشترین های نیویورک تایمز هست🌷