2777
2789

هفته پیش بیمارستان بودم وداشتن سرم وصل میکردن پرستارمیگفت به سمت چپ یاراست درازکش گفتم چرا فقط چپ یا راست؟ من عادت دارم به پشت دراز بکشم گفت با وجود بچه اذیت نمیشی؟ گفتم نه وبه پشت درازکشیدم الان تو نت خوندم واسه مادر وجنین بده خون بخوبی به قلب ومغزنمیرسه.... واقعا خطرناک بوده کارم؟ شما تاحالا این کار کردین؟ به مشکل برنخوردین آیا؟   چون من عادت همیشگیمه

تا بچه کوچیک هست اشکالی نداره ولی هرچی بزرگتر میشه باید سعی کنی به پهلوها بخوابی

از الان تمرین کن که اذیت نشی آخراش

منم مثل شما عادت داشتم به پشت بخوابم، یه شب با تنگی نفس شدید و خفگی بیدار شدم، دیگه چشام ترسید عادتم رو تغییر دادم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم سر بچه اولم یه جا خونده بودم از یه ماهی باید به چپ یا راست بخوابی ولی الان یادم نیست و سر بچه دوم آدم دیگه خیلی رعایت نمیکنه. ولی در کل خب به طرفین بخوابی بچه خوشحالتره

خدایا 🌧بارون🌧 رحمتت رو از ما نگیر

منم مثل شما عادت دارم به پشت و روی شکم بخوابم 

ولی باردار شدم فقط به پهلوهام میخوابم 

ماهت بره بالاتر نمیتونی به پشت بخوابی اذییت میشی

پسرقشنگم‌در۹۹/۹/۲۶بدنیا اومد و زندگی منو‌وباباش رو‌قشنگتر کرد🌹🌹‌اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّد

میگن که مشکل سازه😃🙊ولی من تا اخرش به پشت خوابیدم و خب مشکلی هم پیش نیومد..ولی نمیدونستمم انقدر خطرناک باشه😅

گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿    در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕

منم عادت دارم طاق باز بخوابم

چون دیسک کمر دارم بهترین حالت برام طاق باز هست اما باید دیگه تغییر بدم،خطرناک میشه

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹

من دو شب پیش بیدار شدم دیدم نفسم بالا‌نمیاد بچه هم خودشو جمع کرده بالای سینم.یهو دیدم طاق باز خوابیدم 😐چقد بد بود

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
من الان ۷ ماهه هستم ولی بچم همش یه حالته سرش سمت چپ کی حرکت میکنه؟

من تا ۳۰ هفته بریچ بود بود بعد سفالیک شد

خدایا شکرت.میدونم به صدای قلبم گوش میدی .میدونم نگام میکنی .الهم صل علی محمد و ال محمد
امضاتون خیلی قشنگه

💕💓❤

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹