هفته پیش بیمارستان بودم وداشتن سرم وصل میکردن پرستارمیگفت به سمت چپ یاراست درازکش گفتم چرا فقط چپ یا راست؟ من عادت دارم به پشت دراز بکشم گفت با وجود بچه اذیت نمیشی؟ گفتم نه وبه پشت درازکشیدم الان تو نت خوندم واسه مادر وجنین بده خون بخوبی به قلب ومغزنمیرسه.... واقعا خطرناک بوده کارم؟ شما تاحالا این کار کردین؟ به مشکل برنخوردین آیا؟ چون من عادت همیشگیمه
منم سر بچه اولم یه جا خونده بودم از یه ماهی باید به چپ یا راست بخوابی ولی الان یادم نیست و سر بچه دوم آدم دیگه خیلی رعایت نمیکنه. ولی در کل خب به طرفین بخوابی بچه خوشحالتره
میگن که مشکل سازه😃🙊ولی من تا اخرش به پشت خوابیدم و خب مشکلی هم پیش نیومد..ولی نمیدونستمم انقدر خطرناک باشه😅
گر مسیحی گر مسلمان گر یهود/ آدمی باشید مذهب هر چه بود🌿 در این زمانه ی بی های وُ هوی لال پرست… خوشا به حالِ کلاغانِ قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم؛ لحظه لحظه ی خود را، برای این همه ناباورِ خیال پرست؟🤕
چون دیسک کمر دارم بهترین حالت برام طاق باز هست اما باید دیگه تغییر بدم،خطرناک میشه
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹
عکسِ دخترمه!👇 نزدیک عملیات بود.میدانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکتنامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،میترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد! 👈 خاطره درمورد شهید مهدیزینالدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸سال دفاع مقدس شادی روح شهدا صلوات.....🌹