2777
2789
عنوان

ادامه ی زندگی یا طلاق و عزت نفس؟!😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1435 بازدید | 90 پست
بخاطر همین جدا شدید؟

ن بابا...کلا همه مشکلا رو داشت خیلیم دست بزن داشت

میدونی موقع نامزدیم منو بردن خونشون نمیزاشتن مامانمو ببینم بعدش شوهرسابقم به مامانم گفته تو فک کن مااین دختر ازتو خریدیم دیگ نیا اینجا دنبالش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر میاد هنوز فکرش تو گذشته اس

نه میدونم که به زندگی قبلش فکر نمیکنه چون در جریان مشکلاتش بودم، البته درگیری فکری زیاد داره...نگران دخترشه و مشکلات دیگه...منم درکش میکنم ولی انتظار دارم اونم من رو درک کنه که منم دارم سختی میکشم

تو خونواده ما هر کی میبینتش میگه زن اولش چه دیوونه ای بوده که جدا شده ازش...خیلی خوبه ولی همه عصبانی ...

میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم چون خودمم دارم با یه همچین شخصی که پیش بقیه فرشته اس و فیلم بازی میکنه دارم زندگی میکنم البته ما دوسال پیش میخاستیم طلاق بگیریم شخصیتش پیش خانوادم یکم روشد ولی بعدش چنان فیلم بازی کرد بابام میگه عجب پسره فهمیده و دلسوزیه دیگه نمیدونه تو خونه چقد بابامو مامانمو فحش میده آشغال ازش خسته شدم متنفرم ازش ب اجبار باهاش دارم زندگی میکنم😖😖😖

انتظار داره من از هیچ حرفش ناراحت نشم، تا زمانی که همه چیز طبق میل اون باشه همه چی گل و بلبله ولی ام ...

یه وقت اوضاع خونت ارومه ازش بپرس چرا اینطوریه از زیر زبونش حرف بکش مشکل اصلیشو بفهم

مگ تحقیق نکردین؟

چرا بمن گف من باهمسرم حدود یکسال با کارای طلاق زندگی کردم ۵ماه اول فقط زندگی کردم اونم مثه خواهر برادر ۵ماه بعدی دنبال کارای طلاق بعد رفتیم تحقیق هیشکی نمیدونست این طلاق گرفته خیلی ساکت و آروم طلاق گرفته بودن بعدش دوسال پیش گندش دراومد ک ۶سال باهم زندگی کردن کلا همش با دروغ اومد جلو بعد گف زنم خیانت کرده ولی مطمنم دروغ میگه چون بااین اخلاقیکه داره هیشکی نمیتونه کنارش دوم بیاره منم دارم بجدایی فک میکنم 

میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم چون خودمم دارم با یه همچین شخصی که پیش بقیه فرشته اس و فیلم بازی میک ...

شوهر من فیلم بازی نمیکنه واقعا خوبه، به خانوادم واقعا احترام میذاره فقط همیشه انگار میخواد به من ثابت کنه که اولویتش دخترشه...منم مشکلی ندارم فقط میگم منم به عنوان زنت حقوقی دارم که عصبانی میشه و میگه تو همش دنبال حقتی و بچه بازی در میاری

شوهر من فیلم بازی نمیکنه واقعا خوبه، به خانوادم واقعا احترام میذاره فقط همیشه انگار میخواد به من ثاب ...

خو اصلا دیگه یمدت بهش گیر نده بزار توجه کنه یمدت بیخیال باش تا بیاد سمتت هرچی گیر بدی اون بیشتر جذبش میشه و فک میکنه ک میخای از دخترش جداش کنی یمدت بزار تو حال خودش خیلی عادی برخورد کن ن خیلی بهش بچسب ن ازش خیلی دورباش