2777
2789
عنوان

ادامه ی زندگی یا طلاق و عزت نفس؟!😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 90 پست
سر رفتن خونه مامانم، خودش نمیاد بخاطر همین برادرم من رو میبره و میاره که توی کرونا مجبور نباشم با آژ ...

کلا این مرد جماعت درگیرن با خودشون والا مردای این دوره زمونه شدن زن و برعکس شده دیگه این خاله زنک بازیا چیه منم خیلی میکشم خواهر 😂

پس خوشبحال من  من از همون اول بهش گفتم اگه یه وقت دعوا کردیم به ننه بابای هم دیگه کاری نداشته ...

همیشه احترام پدر و مادرم رو نگه میداره اگه به اونا چیزی بگه که یه لحظه هم نمیمونم...فقط به خودم میگه و اینکه پشیمونم از ازدواج 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر رفتن خونه مامانم، خودش نمیاد بخاطر همین برادرم من رو میبره و میاره که توی کرونا مجبور نباشم با آژ ...

شاید میخواد عزت نفسش حفظ بشه به عنوان یه مرد پیش خانواده  زنش اینطوری فک کن دوس نداره سر بار بشه

من هزار بار گفتم بدترش کرد  خداروشکر ک همسرت عاقله و گوش کرد بهت  اخه واقعا دعوای ماها ب ...

اره واقعا مگ ما وسط دعوا کاری به پدر مادرشون داریم 

شوهرمنم ازم ۱۵ سال بزرگتره ولی هرچی بگی بنده خدا گوش میده بعضی وقتا رگ دیونگی داره ولی باز خوبه 

البته خودم چشم نزنم😂

نیم ساعت پیش تاپیک زدم همه جوره عاشقش بودم و خودمو فدا کردم الان دیگه خسته و دلشکسته شدم با تنفر میخ ...

همون میترسم بعدا افسوس بخورم که چرا زندگیم رو هدر دادم و با نفرت برم...نمیخوام احتراما از بین بره و برم

اره واقعا مگ ما وسط دعوا کاری به پدر مادرشون داریم  شوهرمنم ازم ۱۵ سال بزرگتره ولی هرچی بگی بن ...

الهی هزارمرتبه شکر ایشالا همیشه خوشبخت باشید 

شوهرمن متاسفانه حرف حرف خودشه و ب هیچ صراطیم مستقیم نیس کاملا بددهنه وعصبی و عربده کش فک کن ببین من چطوری دارم کنار میام ک داره صبرم لبریز میشه😔

شاید میخواد عزت نفسش حفظ بشه به عنوان یه مرد پیش خانواده  زنش اینطوری فک کن دوس نداره سر بار بش ...

سر بار نیست، خانوادم همه جوره راه اومدن با ما خودش هم میدونه... با اینکه میدونه من چقدر دارم کوتاه میام توی زندگی حاضر نیست یکم از موضعش عقب بشینه

سر بار نیست، خانوادم همه جوره راه اومدن با ما خودش هم میدونه... با اینکه میدونه من چقدر دارم کوتاه م ...

از نظر شما نیس قبلا البته ببخشین چرا جدا شده بوده اینم یه مساله است

ناراحت شدم گلم....شوهرسابق منم اینجوری بود

عهه چکار کنم منم دارم بجدایی فکر میکنم بخدا دارم دیگه از دسش روانی میشم ...کلا شخصیت ثابتی نداره هرروز یه چهره اس موندم بخدا ن راه پس دارم ن پیش چون خانوادم طلاقو عیب میدونن اونم بخاطر حرف مردم ...حالا فک کن شوهرمنم ازدواج دومشه حالا درک میکنم زنش چرا ازش طلاق گرفته 

خوب مشکلش چیه؟

انتظار داره من از هیچ حرفش ناراحت نشم، تا زمانی که همه چیز طبق میل اون باشه همه چی گل و بلبله ولی امان از موقعی که یه چیزی خلاف میلش بگم تمام چیزایی که توی این یک سال و نیم گفتم رو میزنه توی سرم و میگه پشیمونم از ازدواجم من که قصد ازدواج مجدد نداشتم ولی بعدش پشیمون میشه

عهه چکار کنم منم دارم بجدایی فکر میکنم بخدا دارم دیگه از دسش روانی میشم ...کلا شخصیت ثابتی نداره هرر ...

تو خونواده ما هر کی میبینتش میگه زن اولش چه دیوونه ای بوده که جدا شده ازش...خیلی خوبه ولی همه عصبانیتش از بقیه رو سر من خالی میکنه