لطفا نظراتتون رو بگید، به نظرتون این که شوهرت رو دوست داشته باشی باید همه جوره تحملش کنی یا اینکه با تمام علاقت بری و عزت نفست رو حفظ کنی؟اون وقت با دلتنگیش چیکار باید کرد؟😔😔😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا الهی ازشون فقط نگذره نمیدونم بخدا خداخودش میدونه من کاری باهاشون ندارم هرکدومشون ب یه نحوی اینو پر میکنن میفرستن بجون من الهی عوضشو فقط ازخدا بگیرن
منم ناراحت پدر و مادرم هستم هر چند میدونم که اونا اگر بفهمن من دارم سختی میکشم نمیذارن یک دقیقه هم ب ...
والا اخه مگه الکیه دختر بزرگ کنی بعد دخترت تو شرایط سخت باشه بدبخت ...متاسفم ک هنوز خیلی از مردا معنی زن وازدواجو نمیدونن بعد میرن زن میگیرن و دختر مردمو بدبخت میکنن اخه بگو وقتی کنترل اعصاب نداری یا شعور با زن بودنو نداری واسه چی زن میگیری
اقاتون ازدواج دومشه ینی ؟؟؟ میفهممت دیگه چاره چیه گلم جز سوختنو ساختن البته اگه دیدی کوتاه نمیاد با ...
من چند سال صبر کردم بخاطرش و جلوی همه وایستادم اونا هم گفتن ما به انتخابت احترام میذاریم الان هم نمیخوام کسی رو درگیر کنم چون نمیخوام نظرشون نسبت به همسرم عوض بشه ، اگر بگم میگن جدا شو...همیشه وقتی مامانم ازم میپرسه میگم خیلی همه چیز خوبه
دوستان عزیز ممنونم از همگی که نظر دادید، من نمیتونم به کسی چیزی بگم چون همه فکر میکنن خیلی خوشبختم این بود که اینجا درد و دل کردم...خدا به همه کمک کنه و بهترین ها رو پیش روی همه بذاره...اگر ممکنه تاپیکم رو گزارش بزنید که حذف بشه، ممنون میشم