2777
2789
عنوان

ادامه ی زندگی یا طلاق و عزت نفس؟!😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 90 پست
منم تو نامزدی جداشدم ۵ماه نامزد کردم ده سال پیش 

ای کاش بیشتر تحقیق میکردین الانم حواستو جمع کن خدایی نکرده به توام تهمت خیانت نزنه دهن مردمو نمیشه بست تواین دوره زمونه

خو اصلا دیگه یمدت بهش گیر نده بزار توجه کنه یمدت بیخیال باش تا بیاد سمتت هرچی گیر بدی اون بیشتر جذبش ...

بخدا من کاریش ندارم ولی لجم میگیره که وقتی اون عصبانیش میکنه به من گیر میده و لجش رو سر من خالی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش بیشتر تحقیق میکردین الانم حواستو جمع کن خدایی نکرده به توام تهمت خیانت نزنه دهن مردمو نمیشه ب ...

اره میدونم خواهرش خداشاهده باهاش تو یه ساختمونیم یهو یکماه پیش همینطوری سرشو مثه گاو انداخته بالا دید من کاردارم فرداش مهمون داشتم بشوهرم میگف اینم دکش کنه بره اینم خرابه طلاقش بده کلا خانوادشم خیلی مقصرن واسه اخلاق گندیکه بامن داره نمیدونه خانوادش ازصدتا دشمن براش بدترن نمیفهمه اونارو قبول داره اما منو نه ....دیگه والا کم اوردم بخدا بعضی وقتا میگم بزار هرچی تهمته بهم بزنن فقط جونمو نجات بدم چون دارم واقعا مریض میشم دوباره بخاطر پدرومادرم کوتاه میام میگم بندگان خدارو ناراحت نکنم😔😔

بخدا من کاریش ندارم ولی لجم میگیره که وقتی اون عصبانیش میکنه به من گیر میده و لجش رو سر من خالی میکن ...

تو مواقعیکه میدونی داره اون اعصبانیش میکنه دور و ورش نباش یا هرچی گف جوابشو نده چون ببین گلم بلاخره ازدواج دومته و خدایی نکرده دورازجونت راه برگشت نداری بخاطر فرهنگ خانوادهامون پس باید کوتاه بیایی خودش ک بنده خدا خوبه بخاطر اون عصبی میشه خوبکه اخلاقشو شناختی پس سعی کن آرومش کنی ویا بهتر بگم آرومشون کنی بگه خداروشکر اون زنمو طلاق دادم حداقلش این خانومم ک الانم فرشته ایی فرشته اس 

تو مواقعیکه میدونی داره اون اعصبانیش میکنه دور و ورش نباش یا هرچی گف جوابشو نده چون ببین گلم بلاخره ...

من ازدواج اولم هستش عزیزم، بخدا یه موقع هایی کارایی میکنم که میگم الان دیگه میفهمه زن یعنی چی ولی دقیقا گند میزنه توی همه چیز

وا اونا چرا دخالت میکنن ملت دیوانه شدن بخدا

خدا الهی ازشون فقط نگذره نمیدونم بخدا خداخودش میدونه من کاری باهاشون ندارم هرکدومشون ب یه نحوی اینو پر میکنن میفرستن بجون من الهی عوضشو فقط ازخدا بگیرن 

اره میدونم خواهرش خداشاهده باهاش تو یه ساختمونیم یهو یکماه پیش همینطوری سرشو مثه گاو انداخته بالا دی ...

منم ناراحت پدر و مادرم هستم هر چند میدونم که اونا اگر بفهمن من دارم سختی میکشم نمیذارن یک دقیقه هم بمونم اینجا

من ازدواج اولم هستش عزیزم، بخدا یه موقع هایی کارایی میکنم که میگم الان دیگه میفهمه زن یعنی چی ولی دق ...

اقاتون ازدواج دومشه ینی ؟؟؟

میفهممت دیگه چاره چیه گلم جز سوختنو ساختن البته اگه دیدی کوتاه نمیاد با مامانو بابات صحبت کن باهاش حرف بزنن بدونه کس وکار داری و چشمش بترسه

منم ناراحت پدر و مادرم هستم هر چند میدونم که اونا اگر بفهمن من دارم سختی میکشم نمیذارن یک دقیقه هم ب ...

والا اخه مگه الکیه دختر بزرگ کنی بعد دخترت تو شرایط سخت باشه بدبخت ...متاسفم ک هنوز خیلی از مردا معنی زن وازدواجو نمیدونن بعد میرن زن میگیرن و دختر مردمو بدبخت میکنن اخه بگو وقتی کنترل اعصاب نداری یا شعور با زن بودنو نداری واسه چی زن میگیری 

اقاتون ازدواج دومشه ینی ؟؟؟ میفهممت دیگه چاره چیه گلم جز سوختنو ساختن البته اگه دیدی کوتاه نمیاد با ...

من چند سال صبر کردم بخاطرش و جلوی همه وایستادم اونا هم گفتن ما به انتخابت احترام میذاریم الان هم نمیخوام کسی رو درگیر کنم چون نمیخوام نظرشون نسبت به همسرم عوض بشه ، اگر بگم میگن جدا شو...همیشه وقتی مامانم ازم میپرسه میگم خیلی همه چیز خوبه

من چند سال صبر کردم بخاطرش و جلوی همه وایستادم اونا هم گفتن ما به انتخابت احترام میذاریم الان هم نمی ...

انشاالله ک سرعقل بیاد و عصبانیتشو فروکش کنه گلم همه بلاخره مشکلات دارن اینکه چطوری بتونی حلش کنی مهمه البته اگه بشه حلش کرد😕

انشاالله ک سرعقل بیاد و عصبانیتشو فروکش کنه گلم همه بلاخره مشکلات دارن اینکه چطوری بتونی حلش کنی مهم ...

همون الان هیچ کدوم حاضر نیستیم کوتاه بیایم چون از نظر هر کدوممون حق با خودشه...این دفعه که من اصلا کوتاه نمیام 

دوستان عزیز ممنونم از همگی که نظر دادید، من نمیتونم به کسی چیزی بگم چون همه فکر میکنن خیلی خوشبختم این بود که اینجا درد و دل کردم...خدا به همه کمک کنه و بهترین ها رو پیش روی همه بذاره...اگر ممکنه تاپیکم رو گزارش بزنید که حذف بشه، ممنون میشم