لطفا نظراتتون رو بگید، به نظرتون این که شوهرت رو دوست داشته باشی باید همه جوره تحملش کنی یا اینکه با تمام علاقت بری و عزت نفست رو حفظ کنی؟اون وقت با دلتنگیش چیکار باید کرد؟😔😔😔😔😔
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نه میدونم که به زندگی قبلش فکر نمیکنه چون در جریان مشکلاتش بودم، البته درگیری فکری زیاد داره...نگران دخترشه و مشکلات دیگه...منم درکش میکنم ولی انتظار دارم اونم من رو درک کنه که منم دارم سختی میکشم
تو خونواده ما هر کی میبینتش میگه زن اولش چه دیوونه ای بوده که جدا شده ازش...خیلی خوبه ولی همه عصبانی ...
میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم چون خودمم دارم با یه همچین شخصی که پیش بقیه فرشته اس و فیلم بازی میکنه دارم زندگی میکنم البته ما دوسال پیش میخاستیم طلاق بگیریم شخصیتش پیش خانوادم یکم روشد ولی بعدش چنان فیلم بازی کرد بابام میگه عجب پسره فهمیده و دلسوزیه دیگه نمیدونه تو خونه چقد بابامو مامانمو فحش میده آشغال ازش خسته شدم متنفرم ازش ب اجبار باهاش دارم زندگی میکنم😖😖😖
چرا بمن گف من باهمسرم حدود یکسال با کارای طلاق زندگی کردم ۵ماه اول فقط زندگی کردم اونم مثه خواهر برادر ۵ماه بعدی دنبال کارای طلاق بعد رفتیم تحقیق هیشکی نمیدونست این طلاق گرفته خیلی ساکت و آروم طلاق گرفته بودن بعدش دوسال پیش گندش دراومد ک ۶سال باهم زندگی کردن کلا همش با دروغ اومد جلو بعد گف زنم خیانت کرده ولی مطمنم دروغ میگه چون بااین اخلاقیکه داره هیشکی نمیتونه کنارش دوم بیاره منم دارم بجدایی فک میکنم
میفهمم چی میگی کاملا درکت میکنم چون خودمم دارم با یه همچین شخصی که پیش بقیه فرشته اس و فیلم بازی میک ...
شوهر من فیلم بازی نمیکنه واقعا خوبه، به خانوادم واقعا احترام میذاره فقط همیشه انگار میخواد به من ثابت کنه که اولویتش دخترشه...منم مشکلی ندارم فقط میگم منم به عنوان زنت حقوقی دارم که عصبانی میشه و میگه تو همش دنبال حقتی و بچه بازی در میاری