لطفا نظراتتون رو بگید، به نظرتون این که شوهرت رو دوست داشته باشی باید همه جوره تحملش کنی یا اینکه با تمام علاقت بری و عزت نفست رو حفظ کنی؟اون وقت با دلتنگیش چیکار باید کرد؟😔😔😔😔😔
عاشقشم ک باهاش زندگی میکنم..کلی مشکل هستا اما دوستشدارم
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟ من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم
انشاالله که مشکلاتتون حل بشه و روزبروز بیشتر همدیگه رو دوست داشته باشید
قربونت برم همچنین گلم
کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤ من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂
عزیزم اگه قراره با هر دلخوری بروی که عزت نفس حفظ بشه باور کن هر 10000نفری شاید 10 نفرش بمونن تو زندگی متاهلی زندوی باید ساخت اگه قابل ساختن نبود اول بمون و تلاشت بکن بعذش یه فکر دیگه کن
خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم و خودخوری نکنم💪💪💪💪