2777
2789
عنوان

ادامه ی زندگی یا طلاق و عزت نفس؟!😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1433 بازدید | 90 پست

عاشقشم ک باهاش زندگی میکنم..کلی مشکل هستا اما دوستشدارم

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اولویت عزت نفسه 

غروره

رابطه ی طرفه ب هچجا نمیرسه

مطمئنم منم یه روز پولدار میشم،شاید بپرسی چطوری که باید بگم ممنون تو چطوری؟                                              من فقط دوکاربری با نام شکلات فرانسوی دارم،شکلات_فرانسوی و شکلات__فرانسوی،اون شکلات___فرانسوی (با سه خط فاصله) مال من نیست،پس لطفا نپرسید که اون تاپیکا رو تو زدی؟نه من نزدم

جامعه کلا طوریه 

که از این طرف عزت نفست رو حفظ میکنی و ترک میکنی اون زندگی رو 

از طرف دیگه عزت نفست رو میبرن ته چاه با مارک زدن روت بعد طلاق 

به همه چی فکر کن

رزیدنت پرتلاش جراحی زنان و زایمان👌🏻💪🏻💪🏻💪🏻😎
انشاالله که مشکلاتتون حل بشه و روزبروز بیشتر همدیگه رو دوست داشته باشید

قربونت برم همچنین گلم

کاربری واسه دو نفره😇 زیر سایه آقامون امام حسین میگذرونم لحظه هامو💚دلم گرفته خدایا تو دل گشایی کن ❤من آمدم به امیدت تو هم خدایی کن❤ به بوی دلکش زلفت که این گره بگشای❤دل گرفته ما بین و دلگشایی کن❤  من قراره مادرشم.. میدونم خدای من بندشو ناامید نمیزاره 😇.....چهارمین کاربریمه هربار پسورد یادم میره😂😂😂

همیشه عشق پادرمیوونی می‌کنه تو دعوا و مشکلات 

اگه دیدی پادرمیونی نمیکنه بدون یه جای عشقتون میلنگه 

زندگی رو تعمیر کن عزیزم .عزت نفس اینه بجنگی واسه زندگی ای ک دوسش داری 

اگه نشد بفکر دیگه باشی

سر رفتن خونه مامانم، خودش نمیاد بخاطر همین برادرم من رو میبره و میاره که توی کرونا مجبور نباشم با آژ ...

بگو اگه برات مهمه که خودت ببرم،اگه مهم نیست که بیخود میکنی نظر میدی

اگه من بگم چ مشکلاتی دادم میشی سر خونه زندگیت، خدا رم شکر میکنی

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴

عزیزم اگه قراره با هر دلخوری بروی که عزت نفس حفظ بشه باور کن هر 10000نفری شاید 10 نفرش بمونن تو زندگی متاهلی زندوی باید ساخت اگه قابل ساختن نبود اول بمون و تلاشت بکن بعذش یه فکر دیگه کن 

خیلی وقته حرفهای دیگران اذیتم نمیکنه میخوام سال 99 پر رو، پوست کلفت،و بیخیال زندگی کنم اما میخوام رک باشم جواب بدم مظلوم نباشم  و خودخوری نکنم💪💪💪💪