2777
2789

شماهم دعا كنيد ازمايشم منفي باشه فردا🥺🥺

ب دعاي ني ني سايتي ها اعتقاد دارم

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍

باشه عزیزم برات آیت الکرسی میخونم تو هم برام دعا کن زودتر ازدواج کنم

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اعتقاد دارم به دعای بچه ها😍

اره من ماهي ك حامله شدم قبلش از بچه ها خواستم دعام كردن😍😍

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
باشه عزیزم برات آیت الکرسی میخونم تو هم برام دعا کن زودتر ازدواج کنم

الهي اميييييين

ب اميد الله سفيد بخت بشي

ايشالا هموني كه ميخواهي بشه سر نمازت برا منم دعا كن

وقتي همه زندگيت ميشه يه دختر .......٥سال عمرمو گذاشتم پاش .من ميدونم با يكي ديگه س.ميدونم اون منو لو داده .ميدونم اون لو داده. ميدونم منو ديگه نميخواد ،ولي من الان دلم پر  ميكشه واسه اينكه يه بار ديگه ببينمش.ديالوگ متري شيش و نيم insta:Yasivoroojak 

اسمم سحره تاپیکمو بخونی میفهمی تو چ دردسری افتادم ازته دل دعام کن

من به عنوان خواهر یا دوست فقط میگم از همممین امروز نماز اول وقت بخون اصن مهم نیس با چ تیپ با چ قیافه و هرررجووور هستی بخون فقط اول وقت.بعد ببین زندگیت اززز عسل هم شیرین تر میشه.از همممه جهان ارامشش برا وجودت میشه ازته قللبم اینارو گفتم .چهل روز بخون امتحانش ک مجانیه بعد چهل روز دگ نمیتونی از نماز دس بکشی تازه میفهمی زندگی یعنی چی 💓قول میدم بهت
ممنون میشم دعام کنی عزیزم خدا ی نی نی صحیح و سالم بهم بده اسمم فریده ست

ب اميد خدا

دعات ميكنم عزيزم

الهي اميييييين ب اميد الله سفيد بخت بشي

فداتشم😍

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
ايشالا هموني كه ميخواهي بشه سر نمازت برا منم دعا كن

الهي امين

چشم عزيزم

توروخدا برا منم دعا کن تااخر هفته چیزی که میخوام اتفاق بیوفت😔 ایشالله به حاجتت برسی🌸

حتما عزيزم