2777
2789

پوتوس گلی است زیبا و نیاز ب نور حورشید غیرمساقیم زیاد داره عالیه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پوتوس گلی است زیبا و نیاز ب نور حورشید غیرمساقیم زیاد داره عالیه

اشتباه متوجه شدی😑

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

من ندارم گلم ولی اگه دوستان اومدن نوشتن منو لایک کنید میخوام در مورد این بیماری بیشتر بدونم.دوستان کسی بوده که این بیماری ارثی بهش رسیده باشه؟؟؟

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
مجید دلبندم لوپوس نه پوتوس

😕اوخ

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

مامانم داره.پلاکت خون میاد پایین.البته فکر کنم انواعی داره.کلا میگن کل اندام بدنو تحت تاثیر قرار مید ...

عزیزم ببخشید سوال میکنم فضولی نباشه شخص دیگه هم تو خونواده تون لوپوس داره؟؟؟💖

مامانم داره.پلاکت خون میاد پایین.البته فکر کنم انواعی داره.کلا میگن کل اندام بدنو تحت تاثیر قرار مید ...

من مدتی گزگز دست و پا دارم و لرزش بدن ،25سالمه از ترس دکتر نرفتم البته ،ولی تو نت زده علائم لوپوس

عشقم اشتباه متوجه شدی 😁😙

مشنگ کی بودم من

من مدتی گزگز دست و پا دارم و لرزش بدن ،25سالمه از ترس دکتر نرفتم البته ،ولی تو نت زده علائم لوپوس

عزیزم به علائم نیست باید حتما آزمایش خون داد.ان شا الله که بلا دوره.یکی از دوستام دکتر روماتولوژی بهش گفته بود مشکوک به لوپوسه آزمایش خون ونمونه برداری مغز استخوان داد وخوشبختانه لوپوس نبود.ان شا الله شما هم نداری 💖

شروع لوپوس عموما با یه تب روماتیسمیه.

زودتر بری دکتر بهتره اخه اگه چیزیم باشه زودتر تشخیص داده بشه برا درمانش بهتره.اما ممکنه از اعصابم باشه

برای اینکه خدا یه نی نی دختر سالم بهم بده یه صلوات مهمونم کنید.