2777
2789
عزیزم به علائم نیست باید حتما آزمایش خون داد.ان شا الله که بلا دوره.یکی از دوستام دکتر روماتولوژی به ...

مرسی از امیدواریت عزیزم ❤

به اندازه کافی مشکل دارم فقط خدا بهم رحم کنه و مریضی بدی نباشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از امیدواریت عزیزم ❤ به اندازه کافی مشکل دارم فقط خدا بهم رحم کنه و مریضی بدی نباشه

خودتو نگران نکن.نگرانی خودش مادر همه مریضی هاست.ممکنه عصبی شدی اینجوری شدی.خدا بزرگه فقط سعی کن بری دکتر.پیگیری کن مشکلت جدی نباشه .💖

چرخ بر هم زنم ار جز به مرادم گردد،من نه آنم که زبونی کشم از چرخ فلک💖
دور از جونت، اتفاقا من عاشق گل پوتوس هستم 

منم دارم عاشقشم بعدم سانسوریاابلغمو عاقشم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

یعنی چی تب روماتیسمی.شما پزشکید

نه گلم یکی از بستگان لوپوس داره ومنم کما بیش در جریان بیماریش هستم.دکتر بهشون اینو گفتن.ایشون تو سن هیجده سالگی بیماریشون تشخیص داده شد ولی دکتر گفته بود از قبل داشتی وزمانیکه علائم تب رماتیسمی رو بهشون گفته بود متوجه شدن ۱۴ سالگی تب روماتیسمی داشتن.

مفصل هام درد نداره اصلا فقط ی وقت حس میکنم چیزی از توشون رد میشه با فشار 

عزیزم روماتیسم انواع مختلف داره.بعضی از روماتیسم ها خونی هستن بعضیاشونم مفصلی ان انواع دیگه شم من چندان اطلاع ندارم.لوپوس هم یه بیماری روماتیسمی عموما خونیه.از جمله بیماریهای خود ایمن هست.یعنی سیستم ایمنی بدن انقدر بالاست که به سلولهای بدن حمله میکنن.