2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیپلم ریاضی  لیسانس آی تی فوق ام بی ای  دکتری مدیریت سازمان  دکتری استراتژی

اوپرا جان برنامه نویسی هم انجام میدی؟

اگر میخواید لباس هایی بپوشید که همه بپرسن از کجا خریدید😍 به پیج ما سر بزنید! mahnegarboutique
یکم دربارش توضیح میدی

بقیه رشته های ارشد ۳۲ واحد هستند

ام بی ای ۵۷ واحد هست 

یعنی اندازه دو تا ارشد 

مدیریت مالی و منابع انسانی و استراتژی و بازار رو همزمان توش آموزش میدن

سایت از صدا پر است و از حرف خالی

سلام روزتون به خیر باشه🌸

از تاپیک پربازدید پیامتون رو دیدم و مزاحمتون میشم

من کارشناسی روانشناسی دارم و امسال انشالله برای ارشد بالینی کنکور میدم دوست دارم بالینی کودک بخونم . خیلی کار با کودک دوست دارم(حوزه فرزند پروری نه آسیب شناسیش) اما چون ظرفیت قبولی ارشدش خیلی پایینه پیش میاد که شک کنم به تصمیم

فقط بهشتی کودک داره و منم واقعا دوست دارم بهشتی قبول شم چون کارشناسیمم اونجا خوندم

به نظرتون عمومی هم بخونم که اگر بالینی نشد عمومی بخونم و بعد دکترا تخصصی تر بخونم

یه سوال دیگه شما چه گرایشی مدرک دکتراتون رو گرفتین؟ و اینکه چطور میتونم به درآمد بالا مثل شما برسم؟😊

پیشاپیش ازتون ممنونم

به جای خوندن تاپیک های بی محتوای نینی سایت تاپیک "من خودم را دوست دارم" از بانو آرتمیس رو حتما بخونین.   ..                                                                                 اگر تنبلی تخمدان دارید این پیج رو در اینستاگرام ببینید: niloufarpcossupport                                                 همچنین این تاپیک رو از کاربر funlife:                             بچه های تنبلی تخمدان بیاین تاپیک رو پربازدید کنین