2777
2789
عنوان

خواننده مورد علاقت کیه؟😍

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 60 پست
داخلی رضابهرام❤

😂😂😂😂

یاد اینا افتادم که تلفن میگیرن میگن فلان داخیلیو وصل کنید

در تاریخ ۱۴۰۲/۲/۱۲ کاربریم به خواست خودم لغو شد خیلی دوست داشتم بازم بمونم اما اینجا کاملا وقتمو میگرفت. نمیتونستم مدیریت کنم همش اینجا بودم.این چند سال که اینجا بودم از همه کار وزندگیم افتادم ودرجا زدم..دوسه تا کاربری دیگم داشتم که اونا قبلا توسط نی نی یار تعلیق شد.سه،چهار سال توی این سایت بودم.گاهی اوقات عصبی بودم وممکنه با کسی بد برخورد کرده باشم یا حرف بدی زده باشم.امیدوارم اگه کسی بوده که از دستم عصبانی بوده وهست اگه‌مقدوره براش منو ببخشه وحلالم کنه.برای خوشبختیم، برای سلامتی وطول عمر خودم ومادرم وهمینطور واسه ازدواجم با یک ادم مناسب وابرومند وخوشبخت شدنم دعا کنید.سنم متاسفانه هی داره بالا میره وهمچنان مجردم.واسم دعا کنید.خدافظ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂 یاد اینا افتادم که تلفن میگیرن میگن فلان داخیلیو وصل کنید

😐😅

✅همیشه باافرادی ک از خودتان آگاهتر وموفقترند معاشرت کنید❗هرنشستی تاثیری دارد، این افراد ناخودآگاه زمینه رشد وپیشرفت را در وجودتان بارور میکنند✴

فقط شادمهر👌

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

مـــــهـــرادجــــــم جیییییییییییغ

👇💔👇                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          "مجـازے"عاشق میشے..."مجـازے"دیـوونـشے..."مجـازے"بوسـش میڪنے..."مجـازے"بـهش حـساس میشے..."مجـازے"حواسـت بهش‌هسـت...اخــرشم..."مجـازے"تـرڪت‌میڪنہ..."مجـازے"دلـتـو میشـڪونہ...↩💗ــــــ\/ــ\/ـــــ💔...                                                 دنیـا از اولشم میزوݩ ݩبود..."شـیـطـان"عاشق "خـدا"بـود..."خـدا"عاشق"آدم"بود..."آدم"عاشق"حـوا"...😔💔

مهرزاد امیرخانی .ماکان بند چن تا آهنگاش. آرش و مسیح.فرخ .شادمهر.رضابهرام.گرشا.شانیکو .مهراد جم.اینا یادمه ولی زیادن

.... بالا سر منم یکی هس .... پشت ی نیسانی نوشته بود رشته تحصیلی علوم نیسانی 🤣 خودت باش وگرنه مث بقیه زیاده مرسی ک بعضیا از تکون دادن پاشونم استوری میزارن آخه ما پا نداریم فلجیم  علاقه خاصی ب کله پاچه و اسم رها دارم😍عاشق خانوادمو پسرمو شوهرم هستم میشه برا سلامتیشون ی صلوات بفرسی مهربون  خالم مریضه بچه ها توروخدا برا سلامتیش ی صلوات مهمون کنید خدا خیرتون بده ب هرچی میخواید برسید انشاالله😔😢  لببببببببب    م تاییبللللقلببسیییثعقالببلببلابلبب
😂😂😂😂 یاد اینا افتادم که تلفن میگیرن میگن فلان داخیلیو وصل کنید

راس میگی 😅😅

به الف به الف ، الف الله / الف اَلَّه يا هو / هُوَ حَى هُوَ حق هُوَ مولا / هُوَ مولانا هو / يا من لَيسَ اِلّا هو / اَللّهو اَللّهو ...

مال من

محسن ابراهیم زاده

بعد مهراد جم

😍عاشق هردوتا چه صدایی دارن اوففففف😍😍

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹

شادمهر  

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

ببخشید پست هاتونو لایک نمیکنم تو این کامنت ازتون ممنونم ک جواب دادید😄

گلی‌بودم‌درباغ‌زندگاني🌹پرپرشدم‌درایام‌جواني🌹گلی‌بودم‌نه‌وقت‌چیدنم‌بود🌹جوان‌بودم‌نه‌وقت‌مردنم‌بود🌹