2777
2789
عنوان

بطن سر( خواهش ميكنم جواب بديد)

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 37 پست
اره بخدا راست ميگي من از اول بارداريم فقط پاسم دادن تو اين دكتر و اون دكتر حساب كردم تا الان ١٣ ميل ...

پس خودت میدونی الکی هست. جنین حالش خوبه خوبه خیالت راحت. زندگیت رو بکن و خوش باش. نذار بچه اذیت شه. ایام بکام عزیزم.

و خدایی که همین نزدیکی ست. خدای آرام، شنوا، دانا، مهربان و بخشنده ی من دوستت دارم.......

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه توي آنومالي انقدر بوده احتمالش زياده بره بالا اين همه هم آزمايش داديم نميدونم اين از كجا اومده&n ...

اره من حتي ازمايش سلفري هم دادم و ام ار اي

مشكلي نبود يهو اينجوري شد

🐣
عزیزم تاپیک رو میشه بگی  گرمیحات چیا بخورم؟  مال شما چند بود؟

خرما شیره انگور ارده بخور 

تخم مرغ دوغ ماست به هیچ وجه نخور

مال من ۱۰ بود

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

مرسی عزیزم ادرس اون تاپیک که گفتی داری برام بفرستی به منم امروز گفت ۹.۵ خیلی نگرانم😔😔😔

۹.۵ که خیلی بالا نیست

تو نی نی سایت سرچ کن بزرگی بطن مغز جنین تاپیکش میاد

من ازش اومدم بیرون یادم نیست

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ی صلوات مهمونم کنید خدا بهم ی دختر سالم وزیبا بده.(اللهم صل علی محمد وآل محمد)........تویی که برای من صلوات فرستادی الهی که عاقبت بخیر بشی🥰.مامان هانا خانم هستم

روزی چه مقدار از هر کدوم می خوری؟ لبنیات رو حذف کردی کلا؟

من كلا از اول نميتونتم لبنيات بخورم حالم بد ميشد

من ارده و شيره قاطي ميكنم رو خرما ميريزم روزي ١٠ تا خرما ميخورم

🐣
من كلا از اول نميتونتم لبنيات بخورم حالم بد ميشد من ارده و شيره قاطي ميكنم رو خرما ميريزم روزي ١٠ ت ...

مرسی عزیزم

والا صبح مونده بودم چی بخورم 

یکم ارده و شیره خوردم ولی سیر نشدم😀😀

اخه اینها رو ادم. ریاد بخوره می ترسم قندم بره بالا