2777
2789

حتما باید با ژلت باشه

فقط 45 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با ژیلت باشه بهتره ولی منم گاهی اوقات با موبر میزدم

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
نههه موهات میسوزه اونجوری و کزمیشه پوستتم نازک و سوخته میشهدر طول دوره لیزر کلاً با ژیلت فقط.

آخه حساسیت داشتم به ژیلت گلم.ولی خب مجبورم پس.بین جلسات دوباره موها در میاد؟یا تا جلسه بعدی نیاز نیست شیو کرد اصلا

آخه من چندساله ژیلت نزدم حساسیت دارم

به اپراتور لیزر تون بگو ببینم چی میگه اون روش کار شو بیشتر بلده ولی در کل باید با ژلت باشه حالا که اینو میگی به اون بستگی داره و شیوه کار شون

1
5
10
15
20
25
30
35
40

‹ برای ساختن آنچه، از تو ساخته نیست خدا را صدا بزن🤲🏻 ›برای رسیدن به آرزوم صلوات بفرستین امسال دانشگاه قبول شم🌸 باردار نیستم برای هدفم تیکر زدم .تنهایی قشنگ تر از وقت گذروندن با آدمای بی ارزشه

با ژیلت باشه بهتره ولی منم گاهی اوقات با موبر میزدم

آخه منم حساسیت دارم به ژیلت ولی انگار باید ژیلت بکشم بهتر میشه.بین جلسات لیزر موهای رشد میکنه؟شیو نکنیم خیلی ضایع میشه؟

مو های بدنت کلفته؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخه منم حساسیت دارم به ژیلت ولی انگار باید ژیلت بکشم بهتر میشه.بین جلسات لیزر موهای رشد میکنه؟شیو نک ...

رشد مو خیلی کم میشه نهایت لازم باشه یکی دوبار در ماه شیو کنی اواخر دوره دیگه فقط قبل لیزر باید ژیلت بزنی در نمیان

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید