2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فکر نکنم خواهر 

مگر واس نوزاد

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

طلا بدون اجرت بگیر

النگو نمیشه ولی گوشواره سبک یا یه پلاک میشه خرید

خدا جونم شکرت هزاران بار شکرت که نگاه لطفت رو بهم انداختی🙏خدایا شکرت ک بچم صحیح و سالمه🙏❤خدایا شکرت که صدامو شنیدی۰❤بالاخره منم ۳۰تیرماه ۱۴۰۱ تستم مثبت شد و ۳ هفته بعدش صدای قلب خوشگلش رو شنیدم😍❤مامان فدات بشه ❤🤰🤱خدا جونم صدامو بشنو نوکرتم چیز زیادی نمیخام که فقط ۳_۴ تا بچه خوشگل و صحیح و سالم😍😘🤰🤱🌹🌹 توجه..توجه.. به زودی در این مکان تیکر بارداری نصب میشود😍❤🤰🤰خدایا من دلم بچه میخااااااا🤗🤱🤰 بچه هم دلش منو میخاد🤱🤰🤗 پس بیزحمت خداجون منو بچمو زودتر بهم برسون مرسی عشقم...من سال۱۴۰۰ مامان میشم😍😍😍 سال دیگه اسفند ماه بچم۳ ماهشه😍😍😍

نه عزیزم. فکر نمی کنم بشه. چون هر النگو حتی سبکش واسه سایز 1 کمتر از 4 گرم که طلا نمیشه. طلا الان یک میلیون و سیصده. بدون اجرت هم حساب کنی بازم نمیشه. ولی میشه باهاش یه گوشواره کوچولوی 1 و نیم گرمی بخری

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!
ممنون عزیزم مرسی که گفتین

عزیزم نظر من اینه که نگی چون پولم کمه نخرم و اینا. خواهر من همینجوری ریزه ریزه با پول کم طلا می خرید الان بعد از حدود 12 سال کلی طلا داره. 

هیچکی جز خودت، نمیتونه کمکت کنه و دستت رو بگیره. پس، روی هیچکی حساب نکن!!!!

من فک میکردم میشه با سه تومن انگشتر بخرم.رفتم طلا فروشی ی انگشتر پرپری گفت ۶ تومن راهمو گرفتم اومدم خونه.بعد شما میگی با دو و خورده ای النگو بگیری؟نه نمیشه

اگه میخوای دستت اکسسوری داشته باشه و خالی نباشه برو جاش ساعت بخر.ولی اگه میخوای پس انداز کنی برو سکه پارسیان بگیر