2777
2789
عنوان

ریحانه پارسا

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 63 پست
هر کسی ذاتش پاکه ولی یک عده لجن میان آلودش می کنند شاید بزرگتر که بشه توان دفاع داشته باشه ولی وقت ...

نظر شما هم محترمه اما جامعه اونقدر داغون شده که این مسئله ریحانه پارسا در برابرش هیچه... هیچ

یه نگاه به ممکلت بندازی میفهمی وضع خراب تر از ایناس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظر شما هم محترمه اما جامعه اونقدر داغون شده که این مسئله ریحانه پارسا در برابرش هیچه... هیچ یه نگا ...

چون خراب شده نمی تونم ساکت باشم

کتاب همسرخاموش را بخون ببین ازدواج سفیده چیه

یک کانادایی غیرمسلمون هم نوشته اصلا هم از باب مذهبی نیست

با کی هستی

با ریحانه پارسا،🤨 با شما نسبتی داره🤔

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
خواهر عیدت مبارک ازدواج سفید یعنی ...... سفیده سفید😐

یعنی چی سفیده سفید

میشه واسه مامان شدنم یه صلوات بفرستی؟🥹💜مادر شدن یعنی: دوتا قلب تو بدنت بتپه 😍 خدایا میشه به همین زودیا دوتا قلب تو بدنم بتپه💞
سرتون تو زندگی خودتون باشه 

واسه منم این چیزا مهم نیست، یعنی چیز عجیبی نیست که بخوام ازش تعجب کنم..ولی بحث اینا فرق میکنه، وقتی خودشون درموردش حرف میزنن، یعنی خودشون دارن مردم‌و تو زندگی شخصیشون دخالت میدن...تو اینجور موارد نمیشه به کسی گفت سرت تو زندگی خودت باشه، خود اون اشخاص نمیخوان این مسائلی که تو زندگیشون اتفاق میفته خصوصی بمونه...وگرنه یکی مثل بهنوش طباطبایی و مهدی پاکدل که از هم جدا شن، تو این چندسال من اصلااااا ندیدم هیچکدومشون درمورد این موضوع صحبت کنن...سکوت مطلق..

🖤

ازدواج سفید

اخه ازدواج سفید یعنی فقططط ههمخونه اینا یجور عکس و رفتار میکردن انگار عاشق و معشوقن و ازدواج کردن..خجالتم نمیکشن...اینا حرفای راست و دروغشون اصلا مشخص نیس مطمئن باش ازدواج سفیدی هم درکار نبوده

خواهر عیدت مبارک ازدواج سفید یعنی ...... سفیده سفید😐

سلام آبجی جون 🌹💛❤️خوبی عزیزم عیدت مبارک باشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
چون خراب شده نمی تونم ساکت باشم کتاب همسرخاموش را بخون ببین ازدواج سفیده چیه یک کانادایی غیرمسلمون ...

نمیشه که چشم روی واقعیت ها ببندیم

انقدر پر شده از اینا

یه نگاه به تاپیکای همین جا بندازیم هم می‌فهمیم چه خبره 

من نمیگم درسته یا غلط 

ولی وقتی زیرساخت های جامعه به سمتی میره که شرایط ازدواج رو نابود میکنن برای جوونا، همه جوونا که مومن و اینا نیستن بگن تقوا پیشه میکنیم.. ماشالله بساط همه چی ام برپاست از صیغه و مشروب تا هرکوفت زهرمار دیگه ای

اسممون فقط اسلامیه، اسمشم گذاشتن شیعه خونه امام زمان... 😑

واسه منم این چیزا مهم نیست، یعنی چیز عجیبی نیست که بخوام ازش تعجب کنم..ولی بحث اینا فرق میکنه، وقتی ...

اره ولی نبایدم یه سری حرفای تند زد

مثلا میگن باباش غیرت نداره؟! 

هیچکس تو زندگی هیچکس نیست

همه فقط از دید خودشون به زندگی نگاه میکنن

من نه طرفدار رفتارشم  نه هیچ

میگم انقدر بی رحمی خوب نیستت

نمیشه که چشم روی واقعیت ها ببندیم انقدر پر شده از اینا یه نگاه به تاپیکای همین جا بندازیم هم می‌فه ...

حرفت درسته

ولی دلیل نمیشه تسلیم بشیم

الان داداشم مسیح علینژاد را به خواهرم به عنوان الگو معرفی کرده

منم تلاشم شکست خورده چون با برادرم صمیمی تره

اما واقعا نمی تونم ساکت بشینم

اره ولی نبایدم یه سری حرفای تند زد مثلا میگن باباش غیرت نداره؟!  هیچکس تو زندگی هیچکس نیست ه ...

قبول دارم، اگه ازدواج سفید از نظر دوستان خیلی بد و وحشتناکه، توهین کردن هم به همون اندازه زشت و ناپسنده...

🖤