الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من هر اون دسته ادماییم که میگم زندگی هر کس به خودش مربوطه ولی این بچه به بلوغ نرسیده دیگه شورشو در اورده یه جا ببینمش قطعا انقدر میزنمش صدا سگ بده . اینستا شده جایی برای یه سری احمق و بی سواد و کودن که عقده گشایی کنن . دخترک احمق عقده روسری برداشتن داره جیگر اینم نداره برداره موهاشو کوتاه کرده زیر ۲ سانت طبق قوانین جمهوری ایراد نداره تازه خنده تمسخر هممیکنه اخه بزدل اگه براتمسخره است چرا این زرا رو میزنی بردار و گمشو دیگه . این بشر نه هنر داره نه سواد داره نه حتی شعور اخه به چیش مینازه بعد میگه من به خاطر اینکه کسی بهم نگاه چپ نکنه ازدواج سفید کردم ما خودمون زنیم میدونیم تا کرم نریزیم هیچ مردی جرات نداره بهمون نگاه چپ کنه اون تو همه لحضاتش و رفتارش عملا نشون میداد من این کاره ام بیاید حالا داره زر زر میکنه
حرفت درسته ولی دلیل نمیشه تسلیم بشیم الان داداشم مسیح علینژاد را به خواهرم به عنوان الگو معرفی کرد ...
خب کی رو الگو کنه معصومه ابتکار رو که از دیوار سفارت رفت بالا الان بچه اش تو همون آمریکا مشغول عشق و حاله گذاشتن آدم درست حسابی بمونه همه ی ارزش ها رو بی ارزش کردن