2777
2789
عنوان

ریحانه پارسا

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 63 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کردم با منی

الان مگه بحث تو بود🤔 خواهر قبل ریپلای با دقت بخون پست رو😆😉

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
یعنی چی سفیده سفید

یعنی فقط همخونه

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
سلام آبجی جون 🌹💛❤️خوبی عزیزم عیدت مبارک باشه 

سلام بروی ماهت خدا رو شکر بله شما چطوری عید شما هم مبارک❤😊

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤
من تو را میشناسم

واقعاااا میشناسی؟

قبلا مانتویی بود بعدا چادری شدی

درسته

من هر اون دسته ادماییم که میگم زندگی هر کس به خودش مربوطه ولی این بچه به بلوغ نرسیده دیگه شورشو در اورده یه جا ببینمش قطعا انقدر میزنمش صدا سگ بده . اینستا شده جایی برای یه سری احمق و بی سواد و کودن که عقده گشایی کنن . دخترک احمق عقده روسری برداشتن داره جیگر اینم نداره برداره موهاشو کوتاه کرده زیر ۲ سانت طبق قوانین جمهوری ایراد نداره تازه خنده تمسخر هم‌میکنه اخه بزدل اگه برات‌مسخره است چرا این زرا رو میزنی بردار و گمشو دیگه . این بشر نه هنر داره نه سواد داره نه حتی شعور اخه به چیش مینازه بعد میگه من به خاطر این‌که کسی بهم نگاه چپ نکنه ازدواج سفید کردم ما خودمون زنیم میدونیم تا کرم نریزیم هیچ مردی جرات نداره بهمون نگاه چپ کنه اون تو همه لحضاتش و رفتارش عملا نشون میداد من این کاره ام بیاید حالا داره زر زر میکنه

خدایی که به شدت کافی است 
فساد بیشتر شده تو همین رسانه و دولت بیچاره مردم اینا که ادعای مسلمانی دارن بدترن همه شون میرن خارج و ...

نمیدونی از کجا میاد این پول هنگفت؛  پول نفته که قرار بود بیاد سر سفره مردم رفت تو جیب انگل ها و انگل زاده ها  

حرفت درسته ولی دلیل نمیشه تسلیم بشیم الان داداشم مسیح علینژاد را به خواهرم به عنوان الگو معرفی کرد ...

خب کی رو الگو کنه معصومه ابتکار رو که از دیوار سفارت رفت بالا الان بچه اش تو همون آمریکا مشغول عشق و حاله گذاشتن آدم درست حسابی بمونه همه ی ارزش ها رو بی ارزش کردن