2777
2789
عنوان

ریحانه پارسا

| مشاهده متن کامل بحث + 846 بازدید | 63 پست

من پیگیر اینا نیستم ولی وقتی فهمیدم بهنوش بختیاری و ریحانه پارسا درگیر شدن، کنجکاو شدم رفتم تو پبجش ببینم چی گفته که دهن بهنوش بختیاری‌و باز کرده🤣🤣🤣 رفتم لایو سیو شدهء پارسا رو دیدم، از حرفاش فهمیدم که عقد نکرده بودن و فقط هم‌خونه بودن

🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ظاهرا باباشم در جریان بوده چطور میشه؟🤔 یعنی باباش غیرت نداره😐

بابا از خواب بیدار شو، سالهاست که ایران مارو یه مشت بی غیرت ک.... کش ریدن توش 

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔

خواهر عیدت مبارک ازدواج سفید یعنی ...... سفیده سفید😐

صادق باش مثل اون سیگاری که روش نوشته سرطانزا نه مثل اون آبمیوه آشغالی که روش نوشته صددر  صد طبیعی ❤ السلام علیک یا ابا عبدالله❤

مامان باباش از هم جدا شده بودن،باباش زن دیگه داشته و مامانم شوهر دیگه،هرکدوم واسه خودشون زندگی داشتن و هیشکی به فکرش نبوده،بنابراین با کلی عقده بزرگ شده ،الانم تو این سن عقده های باز نشدن باز شده و رفت ترکیه‌تا راحتتر به زندگیش برسه

با سهمیه وارد دانشگاه میشوند،با رشوه مدرک میگیرند،با رانت به موقعیتی میرسند،با رشوه مجوز میگیرند و مردم بیگناه و از همه جا بیخبرند که تاوان این تسلسل معیوب را با جانشان میپردازند🖤🖤#آبادان_تسلیت