2777
2789
عنوان

ی تاپیک پرررر از لوازم آرایش آوردم براتون +عکس🤩🤩😻💥💫

| مشاهده متن کامل بحث + 1951 بازدید | 130 پست
سلام عزیزم پودر فیکس به چه دردی میخوره؟واقعا ماندگاری ارایش بالا میبره؟شما راضی هستید؟

سلام گلم، بعد آرایش برا فیکس و موندگاری آرایش میزنی ب صورتت ک خیلی ارایش و طبیعی نشون میده، اره موندگاری و میبره بالا

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای منک لوازم ارایشم ته کشیده😧پولم ندارم بخرم فعلا😟😟😟

من بیشتر از ی تومن لوازم آرایشی خریدم 😁🙈🤩🤩

گرنگهدار من آن است که من می‌دانم شیشه را در بغل سنگ نگه می‌دارد 🌙 🕊️ 

سایه بزرگه رو چند خریدی؟

۲۳۰ فک کنم... یادم نیست دقیق

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

مداد سفید داخل چشم عزیزم 

اهااان بعد میزنی خیلی چشم‌ قشنگ میشه؟؟ببخش تو روخدا خیلی سوال کردم🙏

♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩بزن باران که دین را دام کردند♩شکار خلق و صید خام کردند♩بزن باران خدا بازیچه ای شد ♩که با ان کسب ننگ و نام کردند♩بزن باران به نام هرچه خوبیست♩به زیر اوار گاه پایکوبیست♩مزار تشنه جو باران پر از سنگ♩بزن باران که وقت لایروبیست♩بزن باران بهاران فصل خون است♩بزن باران که صحرا لاله گون است♩
کرم پودر دوسه 30 تومن  هایلایتر و کانسیلر20تومن

فیکه ک

پوستت نابود میشه

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

عزیزم مداد سفید برا بزرگ جلوه دادن چشمه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

خب بستگی به بعضیا نمیاد اونایی که چشمای ریزی دارن وقتی داخل چشم رو سفید کنن چشماشون درشت تر دیده میشه من خودم داخل چشمم رو سفید کنم مثل هیولا ها میشم

مراحل تبدیل چوب خشک به خرس پاندا از 98/8/10 شروع می شود😄 وزن فعلی 47 وزن هدف 58 😅 تامام راستی باردار نیستم تیکر افزایش وزن و ورزشمه