2777
2789
همه چی روز زایمان نیس فقط هرچند همه نمتونن خصوصی برن

زن های ایرانی تو حاملگی بخور و بخواب میکنن

و تحرک ندارن

ورزش ندارن اکثریت

توقع زایمان راحت دارن

که خب صد در صد امکان پذیر نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب الان حرف هایی که شما میزنی منبعش چیه ؟ بجای بحث کردن با عوام منبع حرفاتون رو بذارید که دیگه بقیه ...

منبعش ۴ تا دکتر زنان و مقاله های علمی ایرانی و خارجی

منتهی نزدیک ۵ سالو نیم از زایمانم میگذره و در دسترسم نیست

اما تو نت پر هست برای کسی که دنبالش باشه به راحتی پیدا میکنه

اما برای کسی که نمیخوادبفهمه نه هرچی بگرده هم هیچی نیست

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
ببخشید گفتین پردتون ارتجاعی بوده نه؟  تو اولین رابطه خون دیده شده آیا؟

اره ارتجاعی

ن خون‌نبود

نی‌نی قشنگم امیدوارم بااومدنت.خیر برکت و خوشحالی برای منو باباییت داشته باشه عزیزدلم.لطفای صلوات برای سلامتی پسرم بفرستید.
من ده ساله ازدواج کردم زایمان هم نداشتم ولی متاسفانه این مشکل برام پیش اومده نمیدونم راه درمانش چیه؟ ...

ورزش های مخصوص داره عزیزم

شما ضعف عضلات قسمت تحتانی داری که با ورزش درست میشه

خانوما من با یک خانوم ماما از استرالیا حرف میزدم، با تعجب زیاد از من پرسید که راسته که اینجا همه سزارین میکنن؟؟  گفتم بله. خیییلییی تعجب کرده بود. میگفت واسه مادر و بچه طبیعی بهتره. البته به قول دوستمون به شرطی که زنای ایرانی کارشون تو‌کل بارداری بخور و‌بخواب نباشه فقط و ...

من ب چشم دیدم اونا ک سز میکنن بچه هاشون از هوش بالاتری برخوردارن .تا طبیعی . من خودم طبیعی بدم میاد ...

اخه علمی ثابت نکرده که بچه های سز هوش بالایی دارن من تا حالا نشنیدم ..هوش و مغز تو شکم مادر و بعد به دنیا اومدن با اموختن شکل میگیره

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
منبعش ۴ تا دکتر زنان و مقاله های علمی ایرانی و خارجی منتهی نزدیک ۵ سالو نیم از زایمانم میگذره و در ...

خب ۴۰ تا دکتر زنان و کتاب و مقاله هم وجود داره که میگه بعد از زایمان واژن طبیعی تغییر حالت میده پس هرکی خلاف نظر شما حرف بزنه عوام نیست

شما هم جوری گفتین بقیه عوام هستن و اطلاعات ندارن که من تصور کردم خود شما ماما یا پزشک هستین یا نهایت کتاب های مفیدی بتونید معرفی کنید ولی با این پست بنظر میاد شما هم مثل باقی کاربرا مطالعه خاصی ندارید نظراتتون شخصی بوده

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
مال منم نیومد ولی من نمیدونم پردم چه شکلی بوده و همسرم بعضی مواقع بهم میگه بهت شک کنم من میمیرم  ...

ببين اينكه خون نمياد دليل نميشه كه حتما ارتجاعى باشه شايد پاره شده ولى خون نيومده ارتجاعى دردش وحشتناكه پاره هم نميشه فقط يه حالت كشسانى داره يعنى اگر چند ماه نزديكى نكنى برميگرده به حالت اولش

به شوهرت بگو اگر اينقدر بى اعتمادى واسه چى باهام ازدواج كردى؟؟؟

الانم برى دكتر بهت ميگه پاره شده يا نه

خب ۴۰ تا دکتر زنان و کتاب و مقاله هم وجود داره که میگه بعد از زایمان واژن طبیعی تغییر حالت میده پس ه ...

شما هرطور دوست داری فکر کن من درحال حاضر منبعی جلوی دستم ندارم نیازیم ب اثبات نیست اونی که مطالعه کرده حرف منو میفهمه 

دقیقا مقایسه جهان سوم با کشور های پیشرفتس داستانش

درخانه اگر کس هست یک حرف بس است😊

شما هرطور دوست داری فکر کن من درحال حاضر منبعی جلوی دستم ندارم  درخانه اگر کس هست یک حرف بس اس ...

نه عزیزم هرچیزی ارزش فکر کردن رو نداره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧
نه عزیزم هرچیزی ارزش فکر کردن رو نداره

شما فکر نکن😊۴ نفرم با حرف من تحقیق کنن و ب اطلاعات درست برسن برای من کافیه