2777
2789
منم همیشه برام سوال بوده و هست ؟ بعضیا میگن معلومه که فرق میکنه بالاخره بعضیا میگن نه

خب خودت تصور کن ی بچه از اون مجرا خارج بشه فشاری ک میاد بالاخره باعث تغییر میشه دیگه

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم همیشه برام سوال بوده و هست ؟ بعضیا میگن معلومه که فرق میکنه بالاخره بعضیا میگن نه

بعضیا خیلی حرفا میزنن شما باور نکن.ببین قدیما چن تا زایمان طبیعی میکردن اگه اونجوری بود که هیچ...

والا دختر داییم دوتا زاییده میگ دیگ دارم روانی میشم بسک شوهرم غر میزنه حالا میخواد بره عمل زیبایی

به شوهرش بگه برو‌تو‌ بزا 

ببینم میخای بچه رو از کجات درمیاری

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

ولیداستارتر طبیعی خوبه ...اصلا قول سزارین نخور ..من خودم سه تاش اورژلنسی سزارینم ...

اگه بخوام برات از فواید طبیعی بگم تموم شدنی نیست طبیعی فقط برای بعضیا افتادگی رحم میاره ...که اونم خودت باید یاد بگیری تا بچه نیومده به خودت  فشار ندی ....

کلاس های طبیعی بری خیلی عالیه

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊

عزیزم فقط اینو میتونم بگم اگر طبیعی زایمان کردی خیلی مراقب باش زیادنشین راه نرو، تو دستشویی زور نزن یبوست به هیچ وجه نداشته باش مایعات ومیوه زیادبخور، سرفه های شدید خنده های زیاد و.... وگرنه یه عمر پشیمون میشی. من الان افتادگی رحم و مثانه گرفتم. بار سنگین اصلا اصلا برندار

بعضیا خیلی حرفا میزنن شما باور نکن.ببین قدیما چن تا زایمان طبیعی میکردن اگه اونجوری بود که هیچ...

نمیدونم والله ..ولی از نظر ظاهری مطمئنم فرق میکنه .گشاد شدن رو نمیدونم ....منم همسرم راضی نبود برم طبیعی که اورژانسی شدم سزارین

Naznar 74...تیکر بارداری سومم هست سومین دخترم قند عسلم زودبیا که دل تو دلمون نیست هممون منتظرتیم....تاریخ ۹۹.۹.۹  بهترین اتفاق زندگیم خواهد افتاد ...خدایا سپاسگزارم بابت اینکه خوشبخت ترین زن دنیام ..خدایا شکرت خدایا شکرت ..ممنون که هستی ممنون که حواست به ما هست ..زندگیم عالیه😍😍😊
نمیخوام سز کنم اون ازین بدتره

من سز کردم دکترم عالی بود خدا خیرش بده خودش گفت مگه عقل نداری میخوای طبیعی کنی؟ گفت من طبیعی هم انجام میدم برات منتهی بشین او مطبم ببین چند نفر میان برای زیبایی که همه شون طبیعی زایمان کردن

خانم مسنی هست می‌گفت الان چشم و گوش مردا بازه مثل قدیم قانع نیستن  

یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم