2777
2789

من از شنبه میخوام برم سر کار از ساعت ۸ و نیم تا ۶ عصر تا برسم خونه ساعت ۷ میشه، البته سرویس داریم.برای ماهی ۳۲۰۰ ،

به نظر شما ارزش داره؟

وقت میکنم به خونه و بچه و شوهر برسم ؟

خواهش میکنم اگر کسی تجربه ای داره یا کسی رو می شناسه در شرایط مشابه یه کم راهنمایی کنه.

ممنوووون 

اُفــوض اَمــری اِلــی اِلــلـه   اِنّالــلـه بـصــیرٌ بـالـعبـاد👌👌👌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من نه 

آخه خیلی دنبال کار بودم ،چون قبلا هم کارمند بودم عادت به خونه نشینی ندارم حالا میترسم دیگه موقعیت دستم نیاد

اسی من یه همچین موقعیت شغلی برام پیش اومد نرفتم

ولی واقعا هر چی فکرشو کردم دیدم برگردم خونه حتی نمیتونم یه چای دم کنم چه برسه که بخوام کارای خونه رو انجام بدم

البته به شرایط مالی وزندگیت خیلی بستگی داره

من اون موقع تازه عروس بودم

خب بچه نداشتم دستمونم خیلی تنگ بود

اگه رفته بودم الان از لحاظ مالی خیلی جلوتر بودیم

ولی خیلی خانواده شوهرم تو زندگیم فضولی میکردن و میومدن خونه مو وارسی میکردن اگه میرفتم سرکار دیگه نمیتونستم به خونه م برسم آبرو برام نمیزاشتن

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑

همکارای من بچه هاشون توسن بچه های شما هستن

تو خونه میمونن با هم

سرویس داره خیلی خوبه

حقوقشم بد نیست

برو یه مدت ببین چه جوریه

ما بدین در نه پی حشمت وجاه آمده ایم      از بد حادثه اینجا به پناه آمده ایم  
اسی من یه همچین موقعیت شغلی برام پیش اومد نرفتم ولی واقعا هر چی فکرشو کردم دیدم برگردم خونه حتی نمی ...

موقعیت مالیمون بد نیست ،خوبه خدا رو شکر،ولی کلا مستقل بودن و خیلی دوست دارم ، برای کارای خونه دیگه باید برنامه ریزی کنم ببینم چی میشه، خدا بزرگه انشاله بهم توان بده

موقعیت مالیمون بد نیست ،خوبه خدا رو شکر،ولی کلا مستقل بودن و خیلی دوست دارم ، برای کارای خونه دیگه ب ...

پس تصمیمتو گرفتی😂

انشالله خدا بهت توان بده❤️

آی وی اف، میکرو، میکرواینجکشن، ای یو آی... اینا روش های کمک باروری هستن توی آزمایشگاه تخمک از بدن خانم و اسپرم از بدن آقا گرفته میشه جنین(مراحل اولیه) به وجود میاد و توی رحم خانم گذاشته میشه توروخدا دیگه نپرسید آی وی اف چیه؟! 🙂🙂🙂جمله ی الان دیگه با پیشرفت علم ناباروری وجود نداره با وجود امیدی که توش هست یه دروغ محضه🙄🙄🙄انقدر به تازه عروس داماد ها و کهنه عروس داماد ها نگید بچه دار بشید حتی اگه بگید نینی نمیاری هم باز از زشتی سوال کم نمیکنه به هیچ زنی نگید بچه نداری راجتی تا بچه نداری خوش باش شما از دل کسی خبر نداری شاید اینا آرزوش باشه اما مشکلی داره 😭😭😭باور کنید خدایی هست اون دنیایی هست و ما به خاطر حرفای نسنجیده مون باید جواب بدیم😪اینکه حواسم نبود ته دلم چیزی نبود از رو خیر خواهی گفتم و منظوری نداشتم همش توجیهه برای مایی که تو قرآنمون هزار بار به تفکر و تعقل و اندیشه دعوت شدیم!!! 😑😑😑
همکارای من بچه هاشون توسن بچه های شما هستن تو خونه میمونن با هم سرویس داره خیلی خوبه حقوقشم بد نی ...

آخیییی چقد دلم خوش شد ، منم باید بچه هام و پیش هم بزارم و به دست خدا بسپرم، همش  دو دلم به خاطر ساعت کار میگم شاید سه تومن ارزشش و نداشته باشه

تجربه شخصی من: من کارمند بانک بودم سمت و حقوق خوبی هم داشتم ولی وقتی تصمیم گرفتم بچه دار بشم استعفا دادم، اولش خیلی سخت بود چون انگار یه بخشی از شخصیتم رو از دست داده بودم و یک خلا تو وجودم پیدا شده بود، ولی شروع کردم به یاد گرفتن کارهایی که حال خوبی بهم بده یا بشه پروژه ی انجام داد و دورکار( عکاسی ،فتوشاپ، و تا الان چند تا نرم افزار گرافیکی دیگه) این روزها بیشتر از هر وقت دیگه ای از تصمیمم خوشحالم، چون مجبور نیستم بچمو جایی بسپرم( روزهای کرونا) تو کارهایی که بلدم درآمدم بیشتر از هم دوره ای های بانکمه که الان نهایت رئیس شعبه شدن،( که کاریه که مسیولیتش داغون کنندست و فوق العاده انرژی میگیره) در آستانه ۴۰ سالگی فرمون کارم دسته خودمه، و تو فکر گسترشش هستم،  تو این مدت تا قبل اینکه به درآمد برسم بارها و بارها از خودم پرسیدم که کارت درست بوده؟ 

اگر تحصیلات و تخصص یا علاقت چیزیه که بتونی ازش دورکار یا پاره وقت کسب درآمد کنی، من جای تو باشم تو این شرایط از این ۳۲۰۰ میگذرم، 

اونموقع که تو بانک بودم وقتایی که فشار کار یا زمان حضورمون اجبارا زیاد میشد احساس برده های زمان فرعون بهم دست میداد، توی اداره ها و سازمانها فقط به فکر منافع خودشون هستن،کاری به این ندارن که تو دوتا مامانی و یه همسر، فقط میخوان رست رو بکشن...

این تجربه من بود، کاراکتر آدمها و خواستشون از زندگی متفاوته، امیدوارم راه درست رو برای خودت و آینده بچه هات پیدا کنی 🌺💖

پس تصمیمتو گرفتی😂 انشالله خدا بهت توان بده❤️

خخخخ

ممنون عزیزم، میگم یه مدت برم ببینم چی میشه، همسرم هم میگه حالا چند ماه برو ببینی چقد سختت میشه دیگه به من گیر ندی که برات کار پیدا کنم

خخخخ ممنون عزیزم، میگم یه مدت برم ببینم چی میشه، همسرم هم میگه حالا چند ماه برو ببینی چقد سختت میشه ...

آره امتحانش ضرر نداره

تجربه شخصی من: من کارمند بانک بودم سمت و حقوق خوبی هم داشتم ولی وقتی تصمیم گرفتم بچه دار بشم استعفا ...

ممنون که وقت گذاشتید ،منم یه بار به خاطر بچه هام از کارم استعفا دادم ، ناراضی هم نبودم ، بچه هام مهدکودکی نیستن پیش هم میمونن، 

شمابینظیری ،کمتر کسی اراده و توان شما رو داره، من لیسانس ریاضی هستم ، واقعا راس میگید توی شرکتهای خصوصی تا میتونن از آدم کار میکشن

ممنون که وقت گذاشتید ،منم یه بار به خاطر بچه هام از کارم استعفا دادم ، ناراضی هم نبودم ، بچه هام مهد ...

لطف داری، اراده کردم و خدا کمکم کرد...

اره خوبیش اینه بچه هات خیلی کوچیک نیستن، ولی همیشه سعی کن کنار کارمندی یه حرفه هم که مورد علاقته یادبگیری،بنظرم محل کار بهترین جا برای ساختن شبکه ارتباطی خودته،