2777
2789
عنوان

خانمای دانا و عاقل میشه یه توک پا بیاین مخصوصا خانمای شاغل

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 19 پست
لطف داری، اراده کردم و خدا کمکم کرد... اره خوبیش اینه بچه هات خیلی کوچیک نیستن، ولی همیشه سعی کن کن ...

ممنون از راهنماییت

اُفــوض اَمــری اِلــی اِلــلـه   اِنّالــلـه بـصــیرٌ بـالـعبـاد👌👌👌

اشتباه بزرگ من این بود که بین مادری و کارمندی هر دو رو انتخاب کردم. اگر نیاز مالی نداری اصلا این کارو نکن. بچه ها بزرگ میشن ولی یه روز بهت میگن تو که خونه نبودی برامون مادری کنی. زمان کارت خیلی طولانی و حقوقش هم به نظرم کمه. برو دنبال کاری که مادریت رو زیر سوال نبره. بچه ها گناه دارن . نروووووو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اشتباه بزرگ من این بود که بین مادری و کارمندی هر دو رو انتخاب کردم. اگر نیاز مالی نداری اصلا این کار ...

شوهرم سر اینکار به همکارش رو انداخته، حالا چند ماه امتحانی میرم اگر دیدم بچه هام اذیتن دیگه نمیرم ، مطمئنا اولویت اول و دوم و سومم جگر گوشه هامن

من شاغل هستم سختی زیاد دارم موقعیت کاریم هم فوق العاده پر مشغله هست. ولی واقعا ز کار کردن ناراضی نیستم. به غیر از کمک مالی برای من مزایای دیگه هم داشته. الانم باردارم و با وجود ویار و ... به کارم ادامه میدم. خدا کمک کنه دوست دارم بعد از به دنیا اومد کنجدم باز هم کار کنم. با وجود اینکه ایران نیستم و کاملا دست تنهاییم با شوهرم

عضو چالش بامدادخمار. گروه نارنجی.وزن شروع 79.5   هدف اول: 75   هدف دوم 70  هدف سوم 65  پیش به سوی هدف.
من شاغل هستم سختی زیاد دارم موقعیت کاریم هم فوق العاده پر مشغله هست. ولی واقعا ز کار کردن ناراضی نیس ...

ممنون که نظر دادین ، منم کار کردن رو خیلی دوست دارم فقط فکرم از بچه هام خالی نمیشه که اونام میسپرم به دست خدا که قطعا از مادر باهاشون مهربونتره، تو رو خدا برام دعا کنید چند سال دیگه از تصمیمی که گرفتم در نهایت رضایت باشم