کسی میدونه کدوم دکتر تو بیمارستان گاندی با بیمه تکمیلی سزارین انجام میده؟؟؟ یعنی خودم هزینه پرداخت نکنم و دکترم بیمه قبول کنه. لطفااااااااا
خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چرا من امروز زنگ زدم. گفتن که با اکثر بیمه ها قرار داد دارن اما باید ببینم دکترم قبول میکنه یا نه
این دیگه چه مدلیه والاااا
خدایا قسمت میدم به عظمتت.🌷🙏حتی اگه شده ثانیه ای من زودتر از همسرم و فرزندم بمیرم.هیچوقت داغ همسر و فرزندم و به من نشون نده.خدایا شکرت بخاطر داشتن همسرم که فرشته ای روی زمین 💕💞💕💞
عزیزم بستگی به نوع بیمه ات داره اکثربیمارستانهای خصوصی تکمیلی روقبول میکنن ربطی به دکترنداره& ...
من بیمه دی دارم. قرار داد داره بیمارستان. اما دکترم بعیده قبول کنه.دکترا معمولا با بیمه مشکل دارن ترحیح میدن نقد حساب کنن تا با بیمه طرف باشن. نزدیک 8 میلیون نیشه اخه.
نه عزیزم پول دکتربابیمارستان حساب میشه منم زایمان توبیمارستان خصوصی داشتم وفقط ۳۰۰تومن پرداخت ...
اره میدونم گلم. من خودم کورتاژ داشتم بیمارستان فرمانیه. 3 سال قبل هیییچ هزینه ای ندادم با بیمه تکمیلی. چون دکترم قبول میکرد. الان اینجوری شده البته بعضی دکترا اصلا با بیمه کاری ندارن. شما بیمارستان کل مبلغ و پرداخت میکنی. بعد فاکتور میدن از بیمه بگیری
من نامه ازبیمه گرفتم وبه بیمارستان دادم هیچ هزینه ای پرداخت نکردم غیرازاونایی که گفتم
اره اون معرفی نامه هم خوبه. اما انلاینم دیگه هیچ هزینه ای و نامه ای نمیخاد. والا ادم میمونه چی بگه. گملکت بی قانونه. هر کی هر کاری میخاد میکنه. وگرنه نباید یه دکتر واسه خودش قانون وضع کنه
پرس وجوکنیداگه دکتربیمه روقبول نکردحتماپیگیری کنیدچون فکرنکنم طبق قانون باشه
اره اینم فکر خوبیه. ممنون. چهارشنبه میرم مطبش.