قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عنوان اگه دوستتون بعد 4 /5 سال برگرده 243 بازدید | 22 پست و زنگ بزنه و بگه پشیمونم رفتارم بچگانه بود شما چی بهش میگید ؟هم کلاسی قدیمی بوده باشید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان 1399/08/13 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
emaaaaaa عضویت: 1399/07/21 تعداد پست: 2000 نه بابا گشته بهتر تو پیدا نکرده تا پیدا کرد دوباره ولت میکنه
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 آخرین بار چکار کرده؟ دعوای بچگانه دوست دوران مدرسه م بود من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
dokhtarbad عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 4404 عزیزدلم بستگی داره چیکار کرده باشه اگه یه دورانی دلت رو شکسته و حس منفی بهت میداده باهاش در ارتباط نباشی بهتره 🌷
عاطی۶۹۷۵ عضویت: 1399/04/15 تعداد پست: 2609 دوست و رفیق ندارم اصلا همشونو گذاشتم کنار.ب نظر من زیاد باهاش قاطی نشو
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 میگم بیکاری بروبه زندگیت برس اگه دوسش داشته باشی و خوش حال باشی از برگشتنش چی؟هم مدرسه ایم بوده من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 پس آشتی کن دوستت داره. اشتی کردم من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
in_searching عضویت: 1398/03/09 تعداد پست: 3292 دعوای بچه گانه رو درموردش حرفی نداریم .شاید اگر قابلیتشو داشته باشه مثل یه خاطره خنده دار برای هم تعریف کنیم . 0°
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عزیزدلم بستگی داره چیکار کرده باشه اگه یه دورانی دلت رو شکسته و حس منفی بهت میداده باهاش در ا ... لج و لجبازی جفتمون مقصر بودیم اما من کمتر من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 دعوای بچه گانه رو درموردش حرفی نداریم . شاید اگر قابلیتشو داشته باشه مثل یه خاطره خنده دار برای هم ... دقیقا الان یه هفته هست که در ارتباشیم همش در حال خنده هستیم میگیم عه ایدته اون موقع فلان کارو کردیم بعد میخندیم من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
dokhtarbad عضویت: 1399/03/08 تعداد پست: 4404 لج و لجبازی جفتمون مقصر بودیم اما من کمتر خب وقتی خودتم میگی که هردو مقصر بودین جای حرفی نمیمونه تازه اون پا پیش گذاشته برای آشتی پس ببخشش
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 برین بهش بره گم شه ماشالله من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان