قبیلهزمستان مدیر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 عنوان اگه دوستتون بعد 4 /5 سال برگرده | مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست و زنگ بزنه و بگه پشیمونم رفتارم بچگانه بود شما چی بهش میگید ؟هم کلاسی قدیمی بوده باشید من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان 1399/08/13 | 01:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
eliiiiize عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 18668 حتما اشتی کن دوستت داشته که بعد این همه مدت یادت افتاده باز جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 خب وقتی خودتم میگی که هردو مقصر بودین جای حرفی نمیمونه تازه اون پا پیش گذاشته برای آشتی پس بب ... حس خوبیه برگشت دوستی که هیچ وقتی دوستی مثل اون ک هیچ شبیه شم ندیدی من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 حتما اشتی کن دوستت داشته که بعد این همه مدت یادت افتاده باز اشتی کردیم من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
nihaa عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 3991 دیگ نمی ذارم برگرده شاید هنوزم دوسش داشته باشم و دلم براش تنگ بشه ولی خب، دیگ به نبودش عادت کردم بودنش ازارم میده😑
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 دیگ نمی ذارم برگرده شاید هنوزم دوسش داشته باشم و دلم براش تنگ بشه ولی خب، دیگ به نبودش عادت کردم بود ... حتی اگه خودتم مقصر باشی تا حدی ؟ من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان
vanellope عضویت: 1399/06/21 تعداد پست: 3899 بعد ۴ ۵ سال😐 ببخشش ولی حد و مرز داشته باش که لطمه نخوری ازش
قبیلهزمستان مدیر استارتر عضویت: 1399/03/31 تعداد پست: 2226 بعد ۴ ۵ سال😐 ببخشش ولی حد و مرز داشته باش میدونی عزیزم دختر خیلی خوب و مودبی هست از لحاظ اخلاقی هم خیلی به من شباهت داره در اصل اما در فرع یخورده باهم تفاوت داریم شهامتشو دوست دارم اینکه شجاعت برگشتن و اعتراف به اشتباهش رو داشته شایدم دارم اشتباه میکنم من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم ممنونم عزیزان