2777
2789
عنوان

اگه دوستتون بعد 4 /5 سال برگرده

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 22 پست
خب وقتی خودتم میگی که هردو مقصر بودین جای حرفی نمیمونه  تازه اون پا پیش گذاشته برای آشتی پس بب ...

حس خوبیه برگشت دوستی که هیچ وقتی دوستی مثل اون ک هیچ  شبیه شم ندیدی

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما اشتی کن دوستت داشته که بعد این همه مدت یادت افتاده باز

اشتی کردیم    

من دختری هستم که به شوق معلمی مدرسه رو گذروندم...الان منتظر نتایجم ...خواهش میکنم برام دعا کنید که به خواست قلبیم برسم    ممنونم عزیزان  
دیگ نمی ذارم برگرده شاید هنوزم دوسش داشته باشم و دلم براش تنگ بشه ولی خب، دیگ به نبودش عادت کردم بود ...

حتی اگه خودتم مقصر باشی تا حدی ؟

بعد ۴ ۵ سال😐 ببخشش ولی حد و مرز داشته باش 

میدونی عزیزم    دختر خیلی خوب و مودبی هست از لحاظ اخلاقی هم خیلی به من شباهت داره   در اصل 

اما در فرع  یخورده باهم تفاوت داریم 

شهامتشو دوست دارم     اینکه شجاعت برگشتن و اعتراف به اشتباهش رو داشته 

شایدم دارم اشتباه میکنم