2777
2789
عنوان

کنکور و قبولی پرستاری

113 بازدید | 2 پست

سلام دوستان

دانشجوی پرستاری دانشگاه شهید بهشتی هستم.

و دوست دارم به کسایی که عاشق پرستاریند کمک کنم تا انشالله به هدفشون برسند.

تو سال کنکور مهم ترین مسئله بحث روان یه کنکوریه . که میدونم اغلب دچار اضطراب ، ترس، افسردگی ، وسواس ذهنی و... می شوند.

با توجه به کتابهای روانشناسی زیادی که خوندم و مشکلاتی که خودم داشتم، میدونم یه کنکوری دوست داره یه نفر و داشته باشه تا فقط درکش کنه. کسی که بدون قضاوت حرفهاشو گوش کنه و احساساتش و درک کنه.

این حس تنهایی که در یه کنکوری به وجود میاد ، تاثیر بسیار بدی در روحیه و کیفیت مطالعش میزاره.

من خودم خواهر نداشتم و کسی که درکم کنه کنارم نبود. بنابراین تصمیم گرفتم قبل اینکه یه مشاور باشم  ، برای شاگردام عین یه خواهر باشم.

در عین مهربونی زیادم ، بسیار سختگیرم. اگر کسی تنبلی زیاد کنه و مدام بهونه بیاره نمیتونم کنار بیام و متاسفانه دیگه باهاش ادامه نخواهم داد.

حداکثر تعداد شاگردام ۵ نفره. تا وقت کافی برای همشون داشته باشم.

از بین کسایی که درخواست مشاوره میدن، یه سری تست روانشناسی میگیرم تا از بینشون گزینش انجام بشه.

خدماتی که داده میشه به شرح زیره:

۱_ برنامه ریزی هفتگی

۲_ گزارش کار هرشب

۳_ یک جلسه تماس تلفنی در هفته

۴_ اموزش روش های مطالعه و تست زنی

۵_ فرستادن مطالب و کلیپ های روانشناسی و انگیزشی

هزینه ی ماهانه: ۲۰۰هزار تومان

ظرفیت خییییییلی محدود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.