2777
2789
عنوان

بیاین از خوابهاتون بگین که تعبیر شدن🧿بگید چه موقعی از روز خواب دیدین

| مشاهده متن کامل بحث + 22335 بازدید | 259 پست
ی آقایی گفت کسانیکه نماز میخونن سحر و جادو اثر نمیگنه بهشون،شوهرم نمیخونه،خودم ظهر و شب سره وقت ولی ...

نه عزیزم سحر و جادو رو همه اثر داره به نماز باشه منم میخونم نمازو 

ولی قرآن خیلی اثره اون سحرو کم میکنه من به تجربه میگم

منم😑 قبل از این که مادر بزرگم فوت بشه خواب دیدم چند بارم  یکی از دندونام افتاده الکی برش می ...

ای بابا چ بد

خدا بیامرزشون انشالله 

اگه قرار باشه با توجه به جیبم جایی برم فقط میتونم برم تو فکر      

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔 خدا چند برابرشو بهشون بده🙏🏻🌹

مرسی عزیزم.

همینکه یدونه داداشم سالم موند چیزیش نشد اندازه کل دنیا ارزش داره.بابام همیشه میگه من ضرر نکردم چیزی ازدست ندادم ثروتم بچه هامن که سالمن

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .
😅🙏🏻خدا همه رفتگان رو بیامرزه

اسی ببخشید وسط تاپیکت حرف میزنم،دلم شکست یهویی،خودم دوست ندارم تاپیک بزنم،تجربه هام زیاده و ب درد میخوره برای همه ولی در شرایطیم ک از قضاوت شدن هراس دارم،حلال کن گلم😘

اسی ببخشید وسط تاپیکت حرف میزنم،دلم شکست یهویی،خودم دوست ندارم تاپیک بزنم،تجربه هام زیاده و ب درد می ...

نگو گلم راحت باش

چه فرقی داره جمع شدیم گپ میزنیم🌹

یکی هم اینکه من چند ساله نازایی دارم.دوساله قبل پریودشدنم خواب میبینم بچه نوزاد دارم ولی گرگ میخوردش.بچه میمیره خونی میشه.بعدش پریود میشم

اسفندی که باشی میشی ته تغاری خدا   خدایا دل ته تغاریت رو نشکن به آرزوش برسون .

من سه بار.پشت سر هم.خواب.دیدم.نذری امام.حسین خوردم.و بعدش حاجت روا شدم..قربون مهربونیش

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼